Farvel til Radio 24/7

i Topnyheder af

Der er utrolig mange frustrationer i forbindelse med Radio 24/7s lukning og oprettelsen af radioen LOUD. Men det er de færreste der rent faktisk forholder sig ideologisk til det.

Medier er politik. Hvis medierne, politisk set, er fra langt fra politikernes perspektiv, så gider politikkerne ikke at kaste penge efter medierne.

Det er bottom line, og det er nu engang den virkelighed man lever i. Radio 24/7 LOD SOM OM, at politik ikke har en funktion i deres system, og valgte for eksempel at censurere Rasmus Paludan og undertegnede.

Det er politik. Det er at prioritere nogle politiske perspektiver, og underprioritere andre politiske perspektiver.

Med andre ord, radioen har en generel politisk linje. Den er reelt ikke objektiv eller oplysende.

Når det et tilfældet, så kan man heller ikke forvente at politikerne behandler en som en objektiv spiller eller medie. Så opfatter politikerne mediet som et medie med et politisk perspektiv som de kan lide eller ikke lide.

Politikerne kan bedre lide min TV station end de kan lide Radio 24/7, fordi jeg, tror jeg, er mere liberal. Jeg VIL virkelig gerne have at alle skal være med.

Det vil Radio 24/7 ikke, så derfor satser politikerne på det demokratiske alternativ.

Det synes jeg, sådan set, er et sundshedstegn. Det er da bedre, at politikkerne prioriterer den åbne debat, end de medier som censurerer.

Jeg kan godt forstå, at Radio 24/7 er godt gale i skralden over den profil radio LOUD har. Den virker ærlig talt også som P3 på speed. Præcis det modsatte af hvad Radio 24/7 gerne ville i udgangspunktet.

Men jeg tror bare, at journalisterne på Radio 24/7 hvoraf jeg jo kender en enkelt af dem, skal erkende, at idealismen bare ikke holdt i sidste ende.

Hvis man påstår at man vil skabe en seriøs samtale radio med højt til loftet, så dur det ikke at censurere.

Så nu kommer der en ny radio, måske er den ikke så slem som den ser ud til med de forfærdelige billeder. Måske er de ikke antisemitiske som P3. Måske hylder de samtalen og ikke den overfladiske kælne proislamiske tendens som findes indenfor P3.

Måske, men det må vi jo så se.

Farvel og tak til Radio 24/7, jeg havde håbet radioen havde besindet sig og havde åbent debatten op. Det ville Ramskov ikke, og så er det også, set fra et demokratisk perspektiv, ok at lukke en radio som ikke kan leve op til sine egne idealer.

Samfundet bygger på oplysning, ikke på censur.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.