Sammenhængskraften

i Topnyheder af

Radio 24/7s alt for tidlige død og prioriteringen af TV Frihed og LOUD fortæller en historie, som medierne endnu ikke rigtig vil erkende.

Politikerne er blevet langt mere idealistiske og engagerede i mediernes redaktionelle ståsted.

Det er både godt og skidt. Godt på den måde, at nogle af de trends og den samfundsudvikling vi har set i Danmark siden Mohammedkrisen for alvor er begyndt at slå igennem mediemæssigt. Det er baggrunden for at TV Frihed får en licens. Samtidig giver det plads til en langt mere multi kulti radio OGSÅ. Det er som om politikerne deler ud til højre og venstre.

På en måde kan man sige, at den kulturradikale dominans over medierne er brudt, og medierne derfor sejler rundt i slipstrømmen af de trends som er i samfundet.

Det synes jeg er problematisk, hvis vi ikke kan nå hinanden. Hvis medierne bliver afgrænsede øer med befolkningsgrupper der ligner hinanden som lyttere og seere, så kommer vi til at mangle det bindeled IMELLEM borgerne som medierne ideelt set skal være. Folkeoplysningen, den Grundtvigianske ambition om at nå ud til hele folket, høj som lav, den må vi ikke glemme.

Så det er i hvert fald mit projekt med min bette station. At HOLDE FAST i folkeoplysningen, så at vi ikke kommer til at blive splittet op i befolkningsgrupper som ikke snakker sammen.

SAMMENHÆNGSKRAFTEN er, for mig, vigtig.

Så må vi se hvordan de andre medierne tænker, men jeg håber da, at de ser tingene som mere end bare pop og overflade.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.