DRs dårlige menneskesyn

i Topnyheder af

Jeg har tænkt lidt videre over, hvad i alverden der er galt med DR og rosset omkring DR. Hvordan kan det være, at de bare BLIVER VED med at køre på overfladen.

Når de så kommer op med et nyt projekt, så flyder det bare over med gamle floskler og genbrugte ideer. Same, same, same, same, same, same. Man bliver idiot over, at det hele bare kører i ring, ring, ring.

Jeg tror det har noget med DRs menneskesyn at gøre.

Lad mig prøve at forklare, hvor jeg har mit menneskesyn fra, og hvor DR også BURDE have sit menneskesyn fra, men ikke kan finde ud af at realisere det.

Min oldemor Sigrid Trier Hansen var højskoleforstander for Vallekilde Højskole, og var sådan en klog gammel quinde.

Før hun gik bort blev hun interviewet af en meget ung Ninka (en stor journalist i generationen efter min oldermor).

Min oldemor var så træt af journalisterne, fordi de, som hun sagde, ikke hørte efter og sad og fjasede nede på de bagerste bænkerækker.

Og så sagde hun noget, som DR i dag har glemt, og som efter min mening er hele grundlaget for problemerne med DR.

Hun fortalte om sit menneskesyn. Hun sagde, det er sådan, at de fleste mennesker har det med at tale TIL børn og ikke MED børn.

Det er problemet, DR og rosset omkring DR taler altid TIL og ikke MED.

De sidder i deres elfenbenstårn og forsøger at tale til danskerne, i stedet for at forholde sig til hvad danskerne egentlig bekymrer sig om.

Det slår nu utrolig hårdt igennem i deres ungdomsprogrammer, som er en stor omgang talen TIL. Hvor mange unge danskere gider egentlig at have presset alverdens multi kulti ned i halsen? INGEN. Hele den unge generation er så trætte af de venstreorienterede lærere og mediefolk som forsøger at tage dem deres identitet fra dem. Det er det de bekymrer sig om, deres identitet.

Jeg tror på, at unge mennesker og børn generelt er kloge mennesker. Det er mit menneskesyn. Jeg tror på, at mennesket gerne vil tages alvorligt, og det er selvfølgelig ikke altid at unge mennesker forstår filosofi. Men de er altid meget filosofiske.

Det er denne RESPEKT for mennesket jeg mener vi skal vende tilbage til. En respekt for danskernes integritet og identitet. Ikke en negativ identitet, men en smuk, romantisk identitet som Danmark er.

Det er forskellen. Jeg LYTTER til danskerne, det gør DR ikke. De har alt for travlt med at presse deres overfladiske menneskesyn ned over hovederne på danskerne.

Ninka skulle have lyttet efter, det havde været bedre. Så havde Danmark været et bedre sted.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.