Det man siger er man selv

i Topnyheder af

Der er noget flagellantisk over Jonas Eike, som anklager statsminister for at være racist. Han prøver at finde alle de ting ved det kommunistiske kritiske system og tage det på sig.

Man kan se det for sig; så er jeg ond fordi jeg er hvid. Så er jeg ond fordi jeg er mand og så videre. Men ikke bare er manden selvpiner for sig selv, han er også selvpiner for dansk kultur. Der er ingen ende på hvor onde vi allesammen er; kapitalistisk, imperialistiske og så videre.

At han så i samme åndedrag nævner alverdens muslimer som ofre. Altså mennesker der tilhører en religion som lige har begået Islamisk Stat, det er i sig selv lidt syret. Hvordan kan man overse islamisk stat?

Men det værste er alligevel, at hans verdensbillede er en spejling af nazismen. De fleste af de ting han nævner, er nazistiske idealer vendt på hovedet. Der hvor nazisterne var stolte af deres lebensraum og hvidhed, der bliver Jonas flaggelantisk og nedladende overfor dansk kultur.

Det er så idiotisk som noget kan være.

Danskerne VAR IKKE NAZISTER under besættelsen, tværtimod kom Danmark nogenlunde helskindet igennem den nazistiske periode.

Så det dybeste problem med Jonas er, at han er den egentlige nazist, idet han er en syret, ond og absurd spejling af det verdensbillede han påstår, at han bekæmper.

Når han står der, duknakket og ond, så er han den egentlige nazist.

Det skal vi ikke leve med i Danmark, og det er en skam over Nordisk Råd, at de hiver sådan en usympatisk type frem i rampelyset, og det stiller helt grundlæggende spørgsmålstegn ved rådets moralske habitus.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.