Nordfront

i Danmark/Topnyheder af

Den forfærdelige hændelse i Randers med gravskænderier af jødiske gravsten, påklistringen af nazistiske jødearmbånd og andet er helt ubegribeligt.

Hvordan er vi endt her? Da jeg var tyve, der kunne jeg rende rundt til den tidlige morgen i byen og se solen stå op over Istedgade. I dag er landet utrygt over det hele.

For at forstå den stigende klassiske antisemitisme, bliver man altså nødt til at forsøge at forstå hvilke samfundsmekanismer som skaber unge menneskers engagement i en af verdens stærkeste men også mest usympatiske ideuniverser.

Jeg kan huske min gamle mentor Per, alias Tom, en stærk modstandsmand fra Vesterbro. Han fortalte mig, at man skal ikke undervurdere styrken i nazismen. Den var, og er, effektiv.

Jeg har selv sat et af de plakater op på Thermopylae, som Tom fik lavet for mange år siden under modstandskampen.

Men, og her er vi altså nødt til at kigge lidt indad for at forstå hvad der sker. Magt opstår ikke uden en årsag.

Kigger vi på Nordfront, som efter al sandsynlighed er den organisation som står bag defamationerne af gravpladserne, så er den organisation som efter sigende er opstået i Sverige.

Det er tydleigvis også der den står stærkest. Det er en skandinavisk organisation med hovedsæde i Sverige.

I Sverige er multikulturen og kulturmarxismen langt stærkere end her i Danmark. Derfor er modreaktionen imod multikulturalismen også langt stærkere.

For at forstå hvad Nordfront er, så bliver man nødt til at forstå, at Nordfront er en modreaktion imod multikulturalismen.

Man kan sige, at det er ok at være kritisk overfor multikultur, det er jeg også selv, men det er ikke ok at hænge sin analyse op på konspirationsteorier som er usande.

Det er her Nordfront, efter min mening, kører af sporet. Multikulturen i Danmark er et føderalt projekt indført af Lykketoft og Marianne Jelved. Det er, som bekendt, ikke to jøder. De er ganske almindelige danskere.

Det betyder også, at vi, som samfund, både skal bekæmpe de konkrete trusler imod os jøder. Man skal ikke være naiv, hvis der ikke gøres noget, så bliver jøder myrdet i Danmark indenfor en overskuelig fremtid. Det er allerede sket i Frankrig, USA og mange andre steder.

SAMTIDIG bliver vi også nødt til at adressere de grundliggende årsager til at Nazismen trives. Den trives fordi samfundet er i sikkerhedsmæssig krise. Al den vold og destruktion man oplever rundt omkring i landet er motivationen bag organisationer som Nordfront. De forsøger at beskytte kvinder og børn.

Derfor er min holdning; det skal ikke kun være symptombehandling. Der skal også investeres massivt i, at sikkerheden kommer i orden igen. Som det mindste.

Yderligere skal vi investere i repatriere de banditter som udgør truslerne rundt omkring. Det er meget uheldigt, at IS krigerne pludselig kan komme tilbage til Danmark.

De skal ikke ind de skal ud.

Så der er en god strategi til at undgå at Nordfront vokser sig større, vi har bare det problem, at de internationale organisationer bekæmper vores forsøg på at løse problemerne med næb og klør.

I midten er jøderne fanget i en konflikt, som de fleste jøder absolut intet har med at gøre.

Det ægtepar som fik sat jødestjernen på deres postkasse kender jeg lidt. De arbejder for fred, og er et utrolig sympatisk par. Der er absolut intet negativt eller imperialistisk over dem. De vil bare det gode.

Sådan er der så meget, jeg håber, at vi kan komme igennem denne krise. Men det kræver altså, at vi handler på sikkerheden i Danmark, og lader være med at acceptere at Danmark skal være et safe haven for alverdens sindssyge forbrydere.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.