Strategi

i Topnyheder af

Jeg vil gerne lige sige tak til Venstre igen, for at have støttet min lille tv station TV Frihed. Det betyder meget for mig, så kan jeg endelig koncentrere mig om, det som jeg virkelig elsker at lave, nemlig at udvikle og støtte det politiske liv.

Ok, det var min ide med en officer som leder af Venstre. Her er mine reflektionen ang. den ide.

Det eneste reelle emne Venstre kan tage magten tilbage fra Socialdemokraterne på, er migration. Det har været det emne Venstre har holdt sig på magten på siden Fogh. Det ændrer sig nok ikke lige med det samme.

På venstrefløjen har S. lugtet lunten, og har fået en leder som er sin generations bedste. Mette Frederiksen har formået, at vende en historisk nedtur for Socialdemokratiet, idet hun har indoptaget nogle af de migrationskritiske standpunkter som undertegnede, DF og Venstre tidligere har haft.

Det har betydet, at S. har fået en hidtil uset succes. Vi skal lige være realistiske med Mette Frederiksen, hun er den eneste nyskabende Socialdemokrat i Europa. Hvor de andre Socialdemokratier er ved at blive udraderet i Europa, er det lykkes S. at gå den anden vej.

Med andre ord, vi har med en helt ekseptionel leder at gøre. Mette er utrolig dygtig.

Det vil sige, at vi skal altså være ligeså dygtige, hvis ikke bedre, hvis vi skal have en chance.

Da migration er det eneste emne, som vi for alvor har en chance for at slå S. på, så er det her vi skal være dygtigst.

Dette politiske punkt er imidlertid ekstremt svært at håndtere, fordi man bevæger sig i farlige politiske farvande, når man arbejder med emnet.

Et skridt den forkerte vej, og man er færdig rent politisk.

Min erfaring er, at den eneste reelle måde at håndtere udfordringen, er ved at håndtere den ud fra et ekstremt avanceret og nuanceret politisk perspektiv.

Man skal forsøge at gennemskue de udfordringer som ligger i emnet, og lægge de rigtige snit.

Det sværeste er udfordringen med islam. Her skal man skelne imellem den politiske islam og den religiøse islam.

Det er hele ideen med at gå imod islamismen og ikke islam.

Altså kampen imod den POLITISKE islam.

Samtidig kræver dette emne, at man taler pænt. Danskerne er et civiliseret folkefærd, de vi ikke mødes med råb og skrig, men en kølig og professionel attitude.

Det er her, at en officer kommer ind i billedet. Forsvaret har præcis den indsigt og professionalisme som skal til, for at håndtere migrationen og de udfordringer vi har med den politisk islam på en måde som befolkningen bryder sig om.

De politiske strømninger som er i Danmark som resultat af den muslimske migration, trækker tråde rundt i alle de lande muslimerne kommer fra.

Her er altså reelt den svære opgave. For at skelne de enkelte muslimske befolkningsgrupper fra hinanden, bliver man nødt til at forstå den politiske virkelighed som de bringer med sig.

Tag for eksempel Erdogan, han er ikke en ven af Europa, derfor er de organisationer som han har i Danmark et åbenlyst problem. Hvad gør vi ved det? Det ved en militærmand. Han kender til de militære teknikker Erdogan bruger i Europa; infiltration, undergravelse af fjendens institutioner osv.

Men han forstår det på en facon, så at han ikke ser det som en eksistensiel udfordring, men som en professionel udfordring.

Ser de migrationsmæssige udfordringer for hvad de er. Nogle er farlige, andre er ikke farlige.

Med andre ord, det handler om at skelne, se nuancerne, forstå kompleksiteten.

Det vil de andre partier også gerne, så længe kompleksiteten baserer sig på sunde værdier. Det skal være et forsvar for den demokratiske humanisme, ikke et racistisk projekt.

Sådan er vejen til at vinde magten igen.

Det kan hr. Ellemann Jensen godt, han har gode folk omkring sig. Så det er måske et spørgsmål om at tage de militære briller på, og så se de udfordringer vi har i Danmark for hvad de er.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.