Til kaffe med Jenser

i Topnyheder af

Noget af det, jeg har arbejdet rigtig meget med, er at forsøge at styrke sikkerhedsapparatet.

Det har jeg arbejdet med på mange forskellige planer.

Primært selvfølgelig mht. ressourcer. Vi har fået mange flere ressourcer til politiet, forsvaret og hjemmeværnet.

Men også mht, moral. Det er vigtigt for sikkerhedsværnene, at moralen er i top. Vi skal vide hvorfor, og hvordan.

Heldigvis har S. arbejdet videre med disse tanker, og det er mit indtryk, at sikkerhedsapparatet føler, at der er den nødvendige opbakning til deres arbejde. Ikke ligesom i Sverige, hvor moralen er i frit fald.

Der er det meget vigtigt, at sikkerhedsapparatet har den nødvendige opbakning også mht. medier. Det siger sig selv, at min lille TV station som konservativ tv station, vil bakke sikkerhedsapparatet op. Der vil selvfølgelig også være kritik ind imellem. Men jeg synes for eksempel, at vi mangler en kanal som kan tale politiet, forsvaret og hjemmeværnet op.

Jeg glæder mig for eksempel meget til, at vi kan lave en serie med danske helte. Det er noget som jeg har været irriteret over længe, at veteraner ikke får den anerkendelse for det heltearbejde de har udført på missioner rundt omkring i verden.

Så der skal køre en række portrætter og samtaler med vores danske helte fra Afghanistan, Bosnien, Libyen og Mali.

Tillige vil jeg forsøge at dække de udfordringer politiet har med at få enderne til at mødes. Der vil være en åben platform for at diskutere fagforeningsarbejde og de udfordringer politiet har med at få arbejdsmiljøet til at fungere.

Igen, der vil også være kritik, men i bund og grund vil sikkerhedsapparatet få lidt af den opmærksomhed som måske har manglet.

Så det glæder jeg mig til.

Vi ses til kaffe med Jenser og dygtige betjente.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.