Man skal ikke lave om på en succes

i Topnyheder af

Det er ikke nemt at være kandidat for Venstre i en tid, hvor der er så meget kaos i landet.

EUs truende sammenbrud (det er efterhånden kun Macron som lægger politisk kapital i projektet), skaber utrolig meget uro ikke bare internationalt, men også nationalt.

De åbne grænser har skabt så meget kaos, at det ganske enkelt truer Europas eksistens.

Det siger jeg ikke for at true EU, men for at opfordre de europæiske politikere til at være klar på hvilke dybe problemer Europa står i.

Hvis ikke der snart sker noget mht. migration og det kaos der er fulgt med åbne grænser i Europa, så vil nazismen brede sig.

Den kedelige forsmag vi fik på nazismen her i Danmark vil kun være første skridt. Hvis ikke der snart sker noget, altså der bliver sat gang i repatrieringer af kriminelle og islamistiske migranter, så vil kaosset brede sig.

Det er bottom line.

Vi har stadig i Danmark er godt udgangspunkt for at gøre noget ved problemerne indenfor retsstatens rammer. Vi har et solidt forsvar, politi og hjemmeværn. Så det skal nok komme.

Det er denne virkelighed Venstre skal forholde sig til. Rundt omkring i Europa er man ved at forstå seriøsiteten i udfordringerne, og er begyndt at handle derefter.

Her kan Venstre ikke, ene parti, skubbe imod udviklingen. Man kan sige, der er en ting man som politiker ikke kan modarbejde. Det er borgernes og befolkningens behov. Hvis sikkerheden bliver så dårlig, at borgerne er truet på livet, så kan man lave nok så mange foranstaltninger, borgerne vil stadig ikke lystre. Man kan ikke bekæmpe borgerens behov for sikkerhed.

Det man kan gøre, er at skabe nogle seriøse, humanistiske løsninger på problemerne.

Jeg har forsøgt med at gå hele vejen op i Menneskerettighedsrådet, og få godkendt repatrieringsplanerne. Det er noget fr. Mette Frederiksen arbejder videre med.

Så denne plan ligger til højrebenet. Man skal dog være opmærksom på, at det kræver reel handling. Det er her Venstre, efter min mening, har en åbning. For vil Frederiksen handle reelt?

Vi var et godt stykke vej med planerne, indtil Løkke slog bak. Det var derfor den borgerlige lejr ikke vandt. Vi leverede ikke da det kom til stykket, og ja, så Løkkes plat og svindel.

Men min holdning er, lad os komme videre af det spor vi var inde på, som de andre borgerlige partier var godt tilfreds med, og lad os så levere denne gang.

Der er ingen grund til at lave om på noget som var en succes.

Nu skal vi så også bare levere ordentligt.

Det betyder; forholde os til de migranter som ikke overholder loven og de migranter som vil omstyrte samfundet i en islamistisk retning.

De skal så ud af klappen, reelt.

Ikke noget med “alle muslimer”, men islamister og så kriminelle migranter.

Så er der en seriøs plan.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.