Nationalisme overfor globalisme

i Topnyheder af

Radikale Venstre under Morten Østergaard prøver noget helt nyt for RV; at være støtteparti.

Den ekvilibrisme som som regel har været RVs kendetegn. Altså en evne til altid at sætte sig i midten af dansk politik, det er nu ikke længere RVs kendetegn. Det i en tid, hvor højrefløjen faktisk gerne vil RV. Specielt Venstre.

Hvordan i alverden er vi nået hertil, hvor RV er de dumme, og Dansk Folkeparti er de kloge?

Grundlæggende handler det om indsigt. De konflikter samfundet kæmper med, er ikke kun økonomi og migration. På et dybere niveau handler det om nationalisme overfor globalisme.

Altså tror vi på, at den danske nation og det danske folk er noget godt og bevaringsværdigt, eller tror vi på, at det er noget skidt, og noget som skal ødelægges og destrueres.

Det er reelt denne balance, som RV ikke magter, men sætter sig i en yderposition, som reelt er, at den danske nation og det danske folk ikke er noget som er hverken godt eller bevaringsværdigt.

Det er derfor Morten Østergaard kæmper så hårdt for at give penge til migranter og åbne grænserne igen. Det ikke fordi han har særlig meget til fælles med dybt konservative muslimer, tværtimod har han absolut intet til fælles med muslimer. Det er fordi konservative muslimer er et led i andet spil han spiller, nemlig destruktionen af nationen.

Han vil bare ikke sige det.

Så når han står der og laver hjertetegn, så er det han siger er; jeg er rigtig glad fordi det er lykkes mig at sætte endnu et søm i Danmarks ligkiste.

Resultatet af hans politik skal man bare kigge til Sverige for at se, nemlig destruktionen af det svenske folk og den svenske nation.

Derovre har hans politiske venner nemlig frit spil.

Så, kan vi i det mindste ikke lige lægger denne her hykleriske attitude af os. Der er ikke noget smukt eller hjerteligt i at destruere.

Der er noget smukt og hjerteligt i at bygge broer, løse problemer, kæmpe for mere harmoni og beskytte danskerne.

Det kan godt været at danskerne ude i de små flækker er primitive og drikke både kaffe og spiser småkager de selv har lavet. Men det er nu engang det politiske livs opgave, at tjene dem.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.