Tingenes tilstand

i Topnyheder af

Nu er Corbyn faldet, og med det er den klassiske kulturmarxisme også faldet. Det vil sige, hele snakken om integration, multikulturalisme, minoriteter osv, er finito, overstået, har ingen opbakning og er en blindgyde for Socialdemokratiet.

Nu var jeg selv med til at vinde valget med Johnson i UK, så jeg mener jeg ved hvad jeg snakker om. Samtidig var jeg også med at til at vinde et valg med Obama, så det er jo ikke fordi jeg sådan har valgt side.

Men for mig at se, som den person som grundlæggende har skabt strategien bag først Obama, og de dele af Trumps strategi han vinder ved; det økonomiske mirakel og Kina strategien, så er problemet for S, at de dels ikke har lyttet ordentligt efter hvad jeg har sagt, og dels tror, at der stadig er krudt at hente i kulturmarxismen.

Face it, det er overstået.

Det siger jeg ikke fordi jeg mener vi skal udvikle en eller anden fascistoid stat, tværtimod mener jeg, at vi skal udvikle en ordentlig DEMOKRATISK stat.

Jeg kan godt forstå, at det er lidt hårdt at stirre ned i afgrunden med Corbyns valgnederlag. Men helt ærlig, hvorfor i alverden inviterer i mig ikke ind i jeres strategiske kontrolrum?

Jeg forsøger at bakke højrefløjen op i Danmark, og jeg skal nok lykkes med at få højrefløjen på benene igen, men i mellemtiden bliver vi altså nødt til at få rettet skuden bare nogenlunde op på venstrefløjen.

Mit ansvar ligger primært hos højre, men kan i dog ikke på venstrefløjen lytte, når jeg kommer med nogle ideer?

Som jeg sagde helt fra start, så er det gift at gifte sig med Radikale Venstre. Det kan godt være, at S. er afhængig af R. I en eller anden udstrækning. Men nettoresultatet af den politik der har været ført siden S. kom til magten er MERE kulturradikal end Helle Thorning. Der er kommet flere penge til migranter, der er ikke sket særlig meget på sikkerhedsfronten, og det går bare ikke i længden.

Kulturmarxismen er død, og den er på nuværende tidspunkt skarntyde for S. Drik den drik R. giver jer, og i begår politisk selvmord.

Jeg fatter bare ikke, at S. ikke rækker ud efter højrefløjen og sætter R. udenfor politisk indflydelse.

Det handler om mere en partipolitik, det handler rent faktisk om hvorvidt det demokratiske system bryder sammen eller ej.

Hør her, da Pol Pot myrdede løs på sin egen befolkning, der blev han ganske upopulær og det endte med, at det internationale samfund ikke kunne holde ud at kigge på det længere, og intervenerede.

Hvordan tror i, at landede omkring os har det med, at se hvordan befolkningen er forsvarsløse overfor den volds og voldtægtsbølge den liberale migration har medført. Vi har lige haft en voldtægtsbølge her i Aalborg. De unge mennesker er utrygge i nattelivet.

Jeg kan sige det som det er, med fare for at blive stemplet som russisk påvirkningsagent. De er DYBT, DYBT bekymrede. Jeg har en feeling for stemningen i de ledende politiske lag rundt omkring i Europa, og det er ikke tilfældigt, at Trump er så kritisk overfor Sverige, og at Putin kritiserer den liberale orden i Skandinavien.

Prøv engang at vende tilbage til eksemplet med Pol Pot, hvis Putin havde udtrykt bekymring overfor Pol Pot, og Trump havde truet ham godt og grundigt, fordi han i bund og grund mente, at han var inhuman overfor sin egen befolkning. Hvad er det næste skridt så? Enten så lytter Pol Pot, ellers ender det med at Putin eller Trump sender tropper ind i landet, for at stoppe de menneskerettighedsforbrydelser som sker i landet.

Det samme vil ske i Danmark og resten af Skandinavien, hvis ikke snart politikerne finder ud af at STOPPE den voldelige udvikling.

Her er en alliance med R. måske ikke den bedste strategi.

Jeg siger det på ingen måde for at true, jeg har virkelig kæmpet for at vende bøtten i Danmark. Det er faktisk lykkes i både USA og UK. Men det er ikke lykkes i Danmark, primært fordi Løkke ikke havde det der skulle til. I stedet for at gå i gang med repatrieringerne, ville han hellere Marrakech.

Jeg ved godt, at det er en gordisk kunde for fr. Mette Frederiksen, og jeg ønsker hende virkelig det bedste. Hun er en sej tøs, men hjertet på det rette sted. Ingen tvivl om det.

Men tiden er ved at løbe fra flere multikulturelle projekter.

Den eneste vej ud var moradsen, er hjemsendelser.

Så, hvis Tesfaye læser det her. Så er bolden på din bane, for at citere Putin. Det er altså nu der skal handles.

Jeg støtter gerne i de internationale organisationer, men du skal se at komme op i angreb. Ellers falder hele holdet, måske for evigt.

Det er vilkårene.

Sorry, men jeg er altså nødt til at sige det, og jeg er den første til at beklage tingenes tilstand.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.