Islamisterne på Nørrebronx

i Topnyheder af

Der er bål og brand på det kommunistiske/islamistiske Nørrebro. Hvad i alverden er det lige der sker der?

Nu er jeg jo selv gammel Vesterbro dreng, og selvom der er en hvis (venlig) fjendskab imellem Vesterbro og Nørrebro, så mener jeg, at jeg kan tillade mig at have en mening om Nørrebro.

Men, hvad er det lige der sker på Nørrebronx?

For at forstå det, så kan det være en god ide, at sætte sig op i helikopteren, og se det i et historisk/internationalt perspektiv. Hvad er det?

Jo, da jeg startede som islamkritiker, var jeg meget fascineret af en skøn revolutionær fascistbekæmper ved navn Oriana Fallaci. Fallaci var jeg blevet introduceret til på min efterskole af min lærer, og hun har altid fascineret mig. Hun var journalist, voksede ud af anden verdenskrig, glødende antifascist og bekæmpede derfor mullaerne i Iran.

Hun havde også modet til at gå op imod Khomeini, der var en historie om et interview hun lavede med ham, hvor hun modigt smed tørklædet, da hun stod overfor ham.

Med andre ord, hun er arketypen af en frihedskæmper. Hun bekæmpede undertrykkelsen i form af islamisme, eller islamfascisme.

Når man kigger ud af sit flerfagsvindue på Nørrebro, og ser hvordan sorte biler kører rundt og deler raketslag ud til de små jihadister. Hvorefter de skyder dem af imod ens vindue, for at få en til at bøje sig i støvet. Eller når de forbandede små voldsunger smadrer bøsser, eller når de kaster med sten. Hvad er det så, der er drivkraften bag deres vold? Det er præcis den samme ideologi som stod bag Khomeini.

Her i Danmark har vi en del kommunistiske Iranere, som er stærkt Islamkritiske. Blandt dem en af medlemmerne af Vilkskomiteen fr. Jaleh Tavakoli. Jeg kender selv en iransk journalist, som hjalp mig med min første online avis Lykeon, han var også islamkritiker og kommunist.

Hvordan kan det være, at de iranske kommunister er så islamkritiske? Det skal jeg fortælle dig. Det er fordi, efter at islamisterne var kommer til magten, med hjælp fra kommunisterne i Iran. Så forfulgte de med det samme alle kommunisterne, og tvang dem til at flygte fra Iran. Det er sandsynligvis derfor at Tavakoli er i Danmark.

Det er PRÆCIS det samme som er ved at ske på Nørrebro. Den alliance islamisterne har haft med kommunisterne er ved at bryde sammen. Islamisterne vil ikke have kommunisterne på Nørrebro, og fordriver dem.

Det er bottomline.

Ligesom de har fordrevet kommunisterne alle mulige andre steder, hvor de er kommet frem.

Tyg lige på den Skipper.

Det kunne være, at båden skulle vendes 180 grader. Just saying.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.