Send danske unge på tinge!

i Topnyheder af

Der er vist en hel del ballade ang. islamkritik i Danmark for tiden. Nu er det ikke undertegnede som har inviteret hr. T.R. (man må ikke nævne hans navn). Men jeg må da sige, at det er skammeligt, at man ikke kan give plads til en liberal patriot som hr. T.R.

Hvis man kæmper for at beskytte unge børn fra grooming og hvad der ellers sker på det multikulturelle overdrev i UK, så bør man altså blive lyttet til.

Jeg forstår, hvis man advokerer for antisemitisme og andre forfærdelige ting, så kan samfundet godt tillade sig at have et vågent øje med hvad der sker i disse samfundsgrupper. Men manden er liberal og har aldrig været racist.

Så, hermed min støtte til hr. T.R. godt gået, mate.

Anyway, denne posting skulle faktisk ikke handle om T.R., den skulle handle om sikkerhedspolitik, som i i disse dage er på dagsordnen i Folketinget.

Hvad handler det egentlig om?

I bund og grund handler det om, at vi bekæmper en antidemokratisk bevægelse i Danmark.

Det er meget vigtigt at skelne imellem antidemokratiske muslimer og prodemokratiske muslimer.

Jeg ved godt, at mange danskere er utrolig trætte af mange migranters provokationer, afbrænding af biler, skyden med raketter og køren i store biler.

Men, for mig at se, så er det altså utrolig vigtigt, at handle på et oplyst demokratisk grundlag, når man konfronterer migrationsvold.

Prøv at høre her, migranterne opfører sig som de gør, fordi de føler sig som ofre. De mener, at danskerne behandler dem skidt og derfor skal betale.

Det blandes så op med en arkaisk forståelse for islam, som prædiker mandens overherredømme i hjemmet og afstandstagen fra vantro.

Det er der vi er.

Der findes en del migranter som ikke køber ind på martyriet, og mener det er deres ansvar at finde en plads i samfundet.

Med andre ord, vi skal selv passe på med at se OS SELV som martyrer.

Det er venstrefløjen som i deres naivitet inviterede det halve af Mellemøsten til Danmark.

Hvis der er nogen der er skyld i tingenes tilstand, så er det rent faktisk globalisterne og venstrefløjen, som har skabt en forfærdelig situation med så megen politisk og religiøs ubalance.

Det betyder dog ikke, at vi ikke skal holde ro og orden.

Det skal vi, når migranter, specielt muslimske migranter brænder det halve af landet af, så skal vi sætte hårdt imod hårdt. Laissez faire som de har i Sverige, har den modsatte effekt end det vi vil.

Det er lidt ligesom i en klasse med en socialt udsat dreng. Det kan godt være, at han kommer fra et svagt hjem, og det derfor er synd for ham. Men man skal altså stadig stoppe hans ballade.

Det man kan gøre, er at gå efter de kræfter i de muslimske miljøer som opildner til konfrontation. Her tænker jeg selvfølgelig på islamister af forskellig farvning.

Gå målrettet efter dem, smid dem ud af landet, så vil man tage noget af al balladen ud af migrantmiljøerne.

Brug samtidig krudt på at stille positive demokratiske idealer op for ikke bare migranter men også danske unge.

Det kan man gøre med skolevæsnet.

Da jeg arbejdede på en DUS her for nogle år siden, der lavede jeg et oplæg til styrkelse af dansk demokrati i institutionen.

Det er der absolut intet galt i, det er rent faktisk det der er hele ideen med folkeskolen; at styrke det danske demokrati.

Hvis man alligevel er i gang med at lave om på folkeskolereformen, så vend da det multikulturelle fokus om til et inkluderende demokratisk fokus.

I stedet for at gå op i, at danske elever skal i moske, så gå op i, at de lærer at række fingeren op, og giv dem medindflydelse.

Send dem på tinge.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.