Folkeskolereform; islam eller demokrati?

i Topnyheder af

Det er ærlig talt lidt underligt både at være helt ude i kulden generelt i samfundet, og så sidde og operer ved selve hjertet i samfundet.

Men, sådan er det åbenbart at være nytænkende, så skal man åbenbart sættes ud på et sidespor.

Anyway, det vi arbejder med lige for tiden, er folkeskolen.

Her mener jeg at have en del indsigt, dels som intellektuel, dels som tidligere ansat på en skole i Jammerbugt kommune. Dels som tidligere underviser på pædagogseminariet og dels som filosof.

Lad os kigge på fronterne lige nu.

På den ene side har vi den generelle venstreorienterede udvikling som, reelt, har kørt landet i sænk.

Igennem de sidste fyrre år har parolerne stået på multikultur og masseimport af folk fra det mellemste østen. Ok, selv venstrefløjen har ligesom lugtet lunten, og er begyndt at slå bak. Selv Sverige som vel er det mest insisterende land mht. multikultur er vist blevet klogere.

Men, lad os kigge lidt på venstrefløjens reaktion i relation til folkeskolen. Har det så medført anger, hændervriden og selverkendelse?

Jeg mener, Sverige er ved at gå under på grund af venstrefløjens multikulturelle utopier, har det medført at man i skolen forholder sig selvkritisk?

På INGEN måde, tværtimod er man stadig persona non grata, hvis man formaster sig til at kritisere galskaben.

Så er man ond, racist og hvad der er værre.

Problemet er imidlertid bare, at resten af samfundet ikke kan tillade at venstrefløjen hiver landet direkte ind i helvede, på grund af venstrefløjens uduelige dogmer.

Resten af samfundet har ikke råd til at skabe et samfund som det svenske hvor antisemitismen og bøssehadet råder. Hvor kvinder undertrykkes, og demokratiet er en saga blot.

Det kan godt være, at det giver god mening for venstrefløjen med den nuværende kurs, men vi andre vil helst være fri for utopierne.

Anyway, for at komme tilbage til den multikulturelle skole.

Hvad i alverden skal vi gøre. Vi har at gøre med en af de mest forstokkede og selvoptagede samfundsgrupperingen i Danmark.

Hvordan flytter vi dem fra multikulturelle utopier til en seriøs dannelse?

Det gør vi ved, at stå fast. Stå fast på demokratiet og dannelsens stærke grund. Ikke vige et my fra demokratiets smukke idealer, når multikulturalisterne kommer og udskammer os, fordi vi ikke vil se at vi allesammen skal være som dem i det mellemste østen.

Vi skal TVINGE lærerne til at stå vagt om ytringsfriheden og demokratiet.

De vil ikke, de vil hellere tilpasse sig, og mene vi allesammen skal være som dem nede i moskeen.

Det er det de vil, men det vil resten af Danmark ikke. Vi vil tvinge dem på tinge, hvis de ikke vil demokratiet.

Det er den eneste løsning.

Det er det samme med medierne, de vil heller ikke åbne op for demokratiet. Eller det ville de ikke, nu er de blevet tvunget til det.

Det desværre den eneste mulighed. Vi skal ikke være naive.

Folkeskolen vil hellere islam end demokrati. Det er bottom line, spørgsmålet er, om resten af samfundet vil tillade dem at have den holdning.

Det er det folkeskolereformen handler om, ikke særlig meget andet.

G-d og g-derne bevare Danmark, for det er vist ikke lige lærernes prioritet.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.