Børnene er de første ofre ved konflikt

i Topnyheder af

Hvis der er noget som virkelig betyder noget for mig, noget som jeg vitterlig aldrig har gået på kompromis med, som jeg hellere vil ofre min karriere for end at tillade, så er det mit engagement i børn.

Jeg har selv arbejdet i praksis med børn, som pædagogmedhjælper, som handicaphjælper og som lærer på et pædagog seminarie.

Ok, jeg har måske sådan en lidt utraditionel vinkel på beskyttelse af børn, da jeg er en mystisk blanding af Løgstrup og Brandes, humanist og religiøs.

Men når vi, for et kort øjeblik, stopper op og kigger på hvordan det går det med at se tingene ud fra BARNETS perspektiv, hvordan ser det så ud.

Jeg mener; vi har lige lukket munden på Jaleh Tavakoli en iransk kommunist, ved at true med at tage hendes plejebarn fra hende. Statsministeren truer med at tage børnene fra islamister, DR kværner derudaf med løse påstande om, at Woke er megagodt for børn. Ja, folkeskolen er et stort multikulturelt eksperiment, som indtil videre kun har ført død og armod med sig.

Heldigvis kan man måske sige, er det ikke så slemt som i England. Her kigger politiet den anden vej, når børnene mishandles, “for the sake of diversity”, som de siger derovre. Altså diversiteten trumfer voldtægt af små børn.

Er det lige kynisk eller hvad? Jeg tror ganske enkelt aldrig jeg har stødt på mere kynisk en holdning i min læsning af historien.

Jo, ANKLAGEN imod jøder har netop været sådan noget; at jøder voldtager børn og bruger deres blod i påskebrøddet. Men det er det jo netop den moralske forargelse der er pointen, det er afskyet (den illusoriske, jøder kunne aldrig finde på sådan noget) som er pointen, man er IMOD det.

I UK findes der rent faktisk mennesker som ved deres fulde fem taler for voldtægt af små børn.

At få sit eget hovede rundt omkring den holdning, det kan jeg simpelthen ikke. Tænk at man kan få sig selv til at mene det. Som jøde, som jo altid bliver beskyldt for alt muligt, så vil jeg gerne stille mig på børnenes side. Der er ikke så mange andre der siger det, men så siger jeg det nu. Det er helt, helt, helt, helt forkert at bruge børn i politiske spil.

Det er inhumant, moralsk forkastetligt og forkert. Punktum, ikke nogen menner, måske eller lignende. Det er forket. Uanset om det kommer fra højre, venstre eller fra muslimsk side.

Ja, jeg har faktisk aldrig hørt nogle muslimer bruge børn i deres politisk spil. Muslimer har begået overfald og voldtægter, men de argumenterer ikke for at det er godt. Bortset selvfølgelig fra den muslim som mente at de engelske arbejderpiger skulle acceptere voldtægterne for diversitetens skyld. Men det var ikke en muslimsk ide, det var en “progressiv” ide.

Anyway, hvis man virkelig mener det her med at se tingene ud fra børns perspektiv. Så skal man have den moralske styrke og integritet også at gøre det.

Det nytter altså ikke noget, at man truer muslimer med at tage børnene fra dem. Det nytter ikke noget at eksperimentere med børnene i den multikulturelle skole. Vi skal ikke true islamkritikere med at tage børnene fra dem.

Det er forkert.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.