Moderne Socialdemokratisme

i Topnyheder af

Den nye politik som Socialdemokratiet er slået ind på er, langt hen af vejen, filosofisk set, en kopi af mine ideer.

Det siger jeg ikke for at være selvfed, men som en simpel konstatering.

Derfor er det også mere end rimelig, at stille etiske spørgsmål ved den politik. Er den ret og rimelig?

Helt grundlæggende er den moderne Socialdemokratiske politik bygget op omkring det simple faktum, at man ikke både kan have en velfærdsstat og åbne grænser. De to politiske projekter udelukker hinanden.

Hvorfor? Fordi der ikke er uendelig mange penge i statskassen, på et tidspunkt løber pengene ud, hvis man inviterer for mange migranter til at være en del af velfærdsstaten.

Vi ser dette tydeligt i Sverige for tiden. Her er der, efter sigende, et massivt økonomisk underskud i mange kommuner med mange migranter.

Man kan vælge at ignorere denne helt enkle erkendelse, eller man kan lade være.

I Sverige, hvor man har valgt at lade være med at erkende dette forhold er staten ved at klappe sammen. Som så mange andre gange, når man sætter ideologiske paroler over virkeligheden.

Kigger man lidt dybere på problematikken. Så er der fra start en klar advarsel fra filosoffen som udviklede Sparta (Socialismens idealstat), Lycurgus advarede faktisk om præcis dette forhold. Hvis man har en kommunistisk stat, skal den være lukket for at fungere.

Her har altså en modsætning imellem Karl Marx, som advokerede for international solidaritet, og Lycurgus, den oprindelige filosof som advokerede for det modsatte.

Kigger vi imidlertid på den praktiske udvikling af den marxistiske stat i opposition til Sparta. Så har den marxistiske stat altid kollapset, altimens Sparta eksisterede som en politisk integreret enhed i over 700 år.

700 år.

Det giver et fingerpeg om hvem der i virkeligheden var den stærke tænker. I min bog står Lycurgus over Marx i ren i skær praktisk bevisførelse.

Det er det ideologiske grundlag under den førte Socialdemokratiske politik.

Som man siger her ovre i Jylland, det er da ikke så ringe endda.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.