Islamismen

i Topnyheder af

Jeg synes, at Socialdemokratiets nye plan for handling i forhold til islamisme er fremragende.

Jeg synes, at præcis, den skelnen imellem religion og stat er vigtig. Man kan tilvælge sig den muslimske retsstat sharia, eller man kan fravælge sig den. Hvis man tilvælger sig sharia i en moske, så har man sat demokratiet under den muslimske stat. Så er man, pr. definition islamist.

Vi har set tydeligt, hvordan det ender med en fuldt implementeret islamisk stat, med …. islamisk stat. Med slaveri, kvindeundertrykkelse og hvad der er værre.

Det er, efter min mening, ikke noget vi kan tillade os at give plads til i Danmark.

En ting er dog at sige ting, en anden ting er konkret handling. Talk is cheap, som de siger i USA.

Hvad skal der så ske med de islamistiske tendenser vi ser i mange muslimske samfund i Danmark. Vil de blive tacklet, hvordan vil de blive tacklet, og med hvilke midler.

Her må man sige, at man kan ikke slå et søm i væggen med mindre man har en hammer. Hammeren er i dette tilfældige politiet og de andre stærke danske værn.

Vil man støtte en opgradering af politiets antiterror enheder? Vil man fjerne alle høvdingene og få flere indianere?

Med andre ord, vi skal have opgraderet og effektiviseret indsatsen imod islamismen. Have en rejserhold, som netop har et vågent øje efter islamisme, og har de nødvendige redskaber til at slå hårdt ned på denne POLITISKE svøbe.

Det koster, det koster penge, opmærksomhed og støtte.

Uden det, kan politiet og de andre værn ikke smadre islamismen i Danmark. Det er det som skal til, og det skal ske hellere i går end i dag. Ellers ender vi med at staten kollapser.

Omvendt skal vi selvfølgelig også give plads til de sekulære muslimer og støtte dem.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.