Loyaliteten

i Topnyheder af

Min oldemor var med til at grundlægge Radikale Venstre, og jeg er selv kulturradikal med stort K. Jeg ser meget op til mange store Kulturradikale tænkere som Brandes og PH.

Men jeg er samtidig meget konservativ når det handler om hvor jeg finder min hjemstavn.

Hvor jeg hører til, hvem jeg omgås, hvilke værdier jeg har.

For mig er min by og mit land ikke noget man skal tage for givet, men noget man skal værne.

Derfor har jeg da også stået vagt i gevær og forsøgt at gøre noget for Danmark, i de svære situationer vi har været udsat for. De situationer som vi er på vej hen imod.

Vi bliver ved med at snakke om svenske tilstande, men det er altså ved at være lige om hjørnet for os også. Sagen om gymnasierne, hvor mange gymnasier er fyldt med vold og ødelæggelse, og forfaldet er rimelig evident, er et vidnesbyrd om denne slemme, slemme udvikling.

Man skal være loyal.

Med denne indstilling så undrer jeg mig tit over Radikale Venstre. Jeg mener, hvornår har RV sidst være loyale?

Den seneste manøvre så vi her i forhandlingerne om Blackstone. Jeg mener, RV har krævet og krævet og krævet. Når RV så ikke får mere end hvad mandaterne og den politiske positionering tilsiger, så bliver de sure og hopper over på højrefløjen. Jeg mener, RV har lige allieret sig med islamisterne, og nu vil de gerne ind på midten og lave ballade.

RV er her illoyale overfor Danmark ved at alliere sig med islamister, og derefter illoyale overfor regeringen ved at gå bag om ryggen på Mette Frederiksen.

Jeg mener, jeg har mindre at få ud af at støtte Frederiksen end RV, men jeg gør det af loyalitet overfor Danmark.

Hvis jeg ikke stiller op, så falder landet ned i en dyb afgrund af mord og vold. Det sker for Sverige for tiden, det kommer også til at ske for Danmark, hvis vi ikke spytter i hænderne, og ser at komme i gang med at forhindre det.

Det kan det politiske liv forstå.

Jeg gør det så godt jeg kan, med øje overfor de loyalitetsbånd som er rundt omkring.

RV er komplet ligeglade.

Det synes jeg er rimelig usympatisk, for at sige det som det er.

Selvfølgelig er politik også praktiske forhold, og man skal forholde sig til hvad vælgerne vil have. Men hvad med ens egne værdier. Er det ikke også lidt vigtigt?

Svaret blæser i vinden, men som tidligere hofmarskal hr. Ove Ullerup sagde engang til mig; det der skaber en seriøs konservativ, er hans loyalitet overfor Danmark.

Husk lige det.

Og; G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.