Den svære erkendelse

i Topnyheder af

Vi er inde i en lavintens borgerkrig imellem det politiske system repræsenteret ved Folketinget og nogle muslimske kredse.

Det lyder måske lidt underligt når jeg siger det, men det er, for mig at se, tydeligt, at når shariaråd og lignende afvises, så går der ikke lang tid, før de samme muslimske kredse forsøger at svare igen ved at voldtage unge kvinder.

Det er en kendt og normal måde at føre krig på, og det er desværre også det samme der sker her i Danmark.

Hver gang der er en konflikt, ender der altid et sæt unge drenge i nattelivet, hvor de voldtager unge piger. Vi havde en konflikt her i Aalborg for ikke så længe siden, hvor præcis dette var tilfældet.

Det er krig, måske ikke krig med bomber og våben, men nu engang sådan krig er.

Spørg hvilken som helst soldat eller person som har været i krig, og de vil sige, at kvinderne er de lette ofre. Vi så det under anden verdenskrig, hvor de tyske piger i Berlin blev massevoldtaget af den røde hær (noget de stadig skammer sig over), og vi ser det i Sverige, hvor der ofte reageres internationalt ved at voldtage unge piger. Det skete for eksempel i forbindelse med nogle af de konflikter som araberne har og havde med Israel. Der blev en ung svensk pige massevoldtaget og brændt i skridtet som en protest imod en handling det internationale samfund gjorde imod Gaza.

Når jeg skriver det, er det, forsåvidt, ikke for at sige, at palæstinenserne fra Gaza ikke har en sag, det har de. Jeg støtter fredsarbejdet i og omkring Israel. Det er for at vi får øjnene op for det mekanismer som er i Danmark, når vi presser visse muslimske grupper.

De reagerer med vold.

Det er selvfølgelig komplet uacceptabelt i et moderne retssamfund, og skal selvfølgelig slås utrolig hårdt ned på. Det skal ikke accepteres, og det er her en opgave for myndighederne at stoppe det.

Hvis nogle muslimske kredse bruger voldtægt som et politisk pressionsmiddel, skal de selvfølgelig straffes hårdt. Det samme gælder selvfølgelig hvis danskere gør det samme. Vi skal allesammen holde os inde på samtalens bane.

Det er en hård erkendelse, men det er nu engang sådan det er i dag med den massive migration fra meget gammeldags og patriarkalske samfund til Danmark. Det er altså ikke raketvidenskab.

Samtidig må vi selvfølgelig også være lydhøre overfor venstrefløjens argumenter. Jeg synes faktisk, at Enhedslisten husker at advare os om, ikke at løsne på de borgerlige rettigheder. Det er klart, at indsatsen imod det væsen som islamisterne har sat i værk skal være hård og konsekvent. Men alle har deres rettigheder, og dem skal de selvfølglig ikke fratages.

Sådan er det, mange års pladderhumanistisk politik som vi nu høster frugten af. Krig i Danmark igen, måske var det på tide, at lukke de moskeer, og repatriere de kredse der er omkring dem?

Det ville løse problemet, men det kræver offensiv politisk handling, med udgangspunkt i politiets ressourcer.

Så sker der i det mindste noget, for at forsøge at demontere borgerkrigen før den løber helt løbsk.

G-d g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.