Man skal huske nuancerne hr. Østergaard

i Topnyheder af

Multikulturalismen eller kulturmarxismens sammenbrud i den vestlige verden er for alvor ved at bløde politisk blod her i Danmark.

Her på det sidste har vi haft en diskussion, som på den ene side handlede om hijabber i forsvaret, og på den anden side om venstrefløjens antisemitisme.

Lad mig sige det som det er, man kan ikke på den ene side forsvare muslimer som vor tids jøder og dermed ofre, og på samme tid udføre og sige antisemitiske ting.

Kulturmarxismen er en jødisk filosofi til beskyttelse af jøder. Man kan ikke både skyde på jøder (retorisk) og fremhæve jødernes banemænd (mange islamister).

De to ting hænger bare ikke sammen. Enten forsvarer man jøder uanset om man er glade for muslimer, eller også lader man være.

Man kan, som bekendt, ikke både blæse og have mel i munden.

Det handler om folketingsvalget. Ved valget var den islamkritiske fløj så højlydt, at det flyttede specielt RV direkte ind i armene på islamisterne. Det har åbenbart også motiveret SF til en mere islamistvenlig kurs.

Sagen er, at jeg er ikke til en unuanceret debat, og det reelt var mine ideer og holdninger som vandt, herunder DF og Socialdemokratiet.

Det var ikke den yderste højrefløj, det var den midtersøgende konservativ/liberale konsensus.

Så altimens dele af venstrefløjen er inde i et ideologisk kollaps, bevæger midten sig længere og længere i en mere demokratisk retning.

Det er sådan set dejligt, men det koster for RV og nu også dele af SF.

Islamismen er ikke en ideologi man bare kan tillade sig at støtte, det koster, og det synes jeg sådan set er helt rimeligt.

Husk lige det hr. Østergaard.

Islamisme er definitionen på antihumanisme.

Det er som om den erkendelse er gået tabt i slaget om magten.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.