Islamisme I Danmark

i Topnyheder af

Nu skal vi så i gang med at rydde op i de islamistiske miljøer. Herunder de moskeer som modtager penge fra udlandet, herunder islamistisk orienterede stater som blandt andet Tyrkiet.

Hvordan gør vi så det?

Først og fremmest vil jeg gerne lige bruge anledningen til at sige tak for den store støtte der har været til opgøret med islamismen. Vi ser et solid opbakning til den store indsats vi skal til at igennem fra alle samfundslag. Herunder myndighederne, politikerne men vigtigst af alt, selvfølgelig vores værn.

Det er udtryk for en sjælden enighed, som derfor er noget vi skal sætte stor pris på.

Helt op til menneskerettighedsrådet, er der enighed om at gøre en indsats imod denne for demokratiet uhyggelige fjende.

Det skal lige siges, det handler ikke om alle muslimer, men KUN om islamister. Man kan sagtens være sekulær muslim, og leve et godt liv i overensstemmelse med menneskerettigheder og oplysningstraditioner.

Men der er altså nogle som ikke har denne indstilling, og de er desværre støttet af udlandet.

Her har vores dygtige PET allerede været i gang, og har fanget og arresteret nogle agenter fra udlandet, som har haft til opgave at påvirke landet negativt.

Så, det i sig selv, er et eksempel til efterfølgelse, der er PET en stærk spiller i fremtidens Danmark. Så stor ros til PET.

Det næste skridt er imidlertid langt mere udfordrerne. At få fat i roden omkring islamismen, er meget vanskeligt. Dels er de meget gode til at gemme deres tiltag, dels vil det betyde, at en stor mængde mennesker skal repatrieres.

En udlænding kan ganske enkelt ikke bo i Danmark, og så virke for islamisme, om det så er sharia eller kalifat.

Det er ikke tilladt under grundloven, og det er direkte imod menneskeretten. Altså retten til at deltage i et frit foreningsliv og sige hvad man mener.

Disse rettigheder, som islamismen er imod, skal vi forsøge at opretholde, selvom det ofte koster. Men det er jobbet.

Strategisk har vi kigget en del på de danske værn her på det sidste. Vi har skabt en bedre sammenhæng imellem værnene, idet vi har skabt mulighed for at værnene kan arbejde sammen, og vi er i gang med en politireform, som giver flere varme hænder og færre kolde hænder. Det er faktisk en vigtig model for al fremtidig arbejde med statens mange arme. Flere varme hænder og færre kolde hænder. Flere indianere, og færre høvdinge.

Men tilbage til opgøret med islamismen. Her skal vi være opmærksomme på, at de er meget intelligente i deres mediespil. De kommer hele tiden med en eller anden ny tudehistorie, og de er ret gode til det.

Vi skal omvendt formå, at være knivskarpe på vores prioriteringer, er der en islamistisk moske et sted, skal hele moskeen nedlægges og alle de politiske deltager i moskeen repatrieres.

Det siger sig selv, at det rent logistisk, er en stor opgave. Derfor er det også nødvendigt med alle mand på dæk.

Vi skal formå at organisere os ud af det, så at de masse repatrieringer vi skal i gang med kommer til at ske så enkelt og naturligt som muligt.

De er en fare for det demokratiske samfund, og de truer politiets voldsmonopol. Bare det i sig selv er nok til at politiet skal gøre noget ved det.

Det bliver en stor opgave, men nødvendigt, for at kunne bevare staten og samfundets integritet.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.