Når hadet overtager

i Topnyheder af

Venstrefløjen er faret vild, sådan rent teoretisk.

Jeg ved det, for jeg er selv oprindelig fra venstrefløjen, men har så bevæget mig over på højrefløjen. Ikke fordi jeg ikke er enige i mange af de værdier jeg har med mig fra venstrefløjen, men fordi jeg ikke mener, at venstrefløjen lever op til de værdier, som de selv har.

Lad os tage ideen om minoriteter. Her er den jødiske minoritet og bøsserne jo tydeligvis i fare for at blive skudt, udryddet, fanget og hvad ved jeg af islamister.

Oriana Fallaci, min ideologiske inspiration, og støtte af den Socialdemokratiske kamp imod islamfascizmen, siger det helt klart. Der er ingen logisk kobling imellem socialisme og islamisme. Med hendes berømte interview med ayatollahen som startede den iranske revolution, hvor hun smed tørklædet under interviewet, der viste hun, efter min mening, vejen.

Det er altså snart fyrre år siden.

I stedet for at følge de socialistiske helte har venstrefløjen ladet sig korrumpere af egen magt.

Der hvor man skulle have været idealistisk, der faldt man til patten, og tilpassede sig. Der hvor man skulle have stået op for kvinders ret, bøssers ret, jøders ret, der tilpasse man sig.

Det hele handler grundlæggende, efter min mening, om en ting. Jødehadet.

Man har været så travlt optaget af, at hade jøder (antizionisme), at man har glemt sine egne reelle værdier.

Det er problemet, men det er samtidig også løsningen. For kan man komme ud af det had til Israel som man har opdyrket i over fyrre år, og tilbage til de reelle værdier, så har socialismen en fremtid. Ellers bliver den bare spist op af had.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.