Sharia i Danmark

i Topnyheder af

Dansk politi har mistet voldsmonopolet der hvor sharia domstolene råder. Det giver sig udtryk i, at de bliver stenet ud af ghettoerne.

Det siger jeg ikke for at sige noget negativt om politiet, tværtimod. De har kæmpet med ryggen imod muren i mange, mange år.

Først nu, er der begyndt at ske noget, vi lytter til politiets behov, og vi forsøger at skabe bedre rammevilkår omkring politiet.

Men problemet er der stadig.

Hvad gør vi? Vi gør det, at vi tager fat i de myndighedspersoner som står for det ALTERNATIVE retssystem sharia, og repatrierer dem.

Det er meget enkelt, og det er effektivt. Vi har allerede arbejdet en del med det, og vi skal fortsætte ned af den vej. Det virker.

Omvendt så kan vi se hvordan tingene udvikler sig i Tyskland i disse dage, her begynder borgerne at tage sagen i egen hånd. I de områder hvor myndighederne har mistet voldsmonopolet, er “højrefløjen” så gået i gang med at forsøge at erobre voldsmonopolet tilbage på tyske hænder.

Jeg skal lige understrege, der er INTET som undskylder brugen af vold imod civilister, at begynde at åbne ild imod fredelige mennesker, det er bare ikke i orden.

Jeg vil yderligere understrege, at min kamp handler om at bevare kontrollen af hele Danmarks territorium på danske hænder, og det vil altså sige politiet og de andre værn.

Hvis det ikke lykkes, er det, at vi kommer ud i borgerkrig, og det er den mest brutale krig man kan forestille sig.

DERFOR, støtter jeg virkelig politiet og de andre myndigheders arbejde på at opruste, og forberede sig på at tage de dele af dansk territorium tilbage, som er røget på islamisternes hænder.

Det er opgaven.

Hvis vi ikke siger det helt åbent, så ender vi med at der bliver borgerkrig. Det er allerede godt på vej i Sverige og Tyskland.

Faktisk kører det lige nu på højeste gear i Sverige.

Konsekvensen af en borgerkrig er evident, det vil sige, at borgerne danner vagtværn, samler sig i politiske grupperinger til forsvar og rustning af borgerne (i Sverige er der eksempler på at Nordfront er godt i gang med det) og så videre.

Det er altså der vi står, vi står på randen af en borgerkrig.

DERFOR er det kun rettighed omhu, at de danske værn erobrer de dele af det danske territorium tilbage, som er røget på udenlandske hænder.

Jeg ved godt, at det lyder helt vildt brutalt, og g-derne skal vide, at jeg da også langt hellere havde arbejdet for fred. Det gør jeg faktisk i Mellemøsten.

Problemet er bare, at den retslige sump vi er i lige nu er så dyb og farlig, at det altså kræver, at værnene træder i karakter. Ikke noget med, at overtræde de retslige krav borgerne har, der har venstrefløjen altså ret.

Men, vi skal simpelthen komme shariaen til livs.

Det kræver HANDLING!!

G-d og g-derne bevare Danmark, for der er efterhånden ikke så mange andre der arbejder seriøst og ansvarligt i den retning. Jo den udstødte filosof, men så er det vist også det. (Heldigvis er jeg ikke så udstødt længere, og det er et sundhedstegn)

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.