Når vestens skyld ophører

i Topnyheder af

Der er rav i den i Sydafrika, de tidligere apartheid magthavere er blevet de nye ofre. Boerne, en gammel slægtning til hollænderne, som har kæmpet for deres uafhængighed først imod englænderne, og derefter imod resten af det Afrika som nu har magt, bliver nu myrdet af sorte afrikanere ude på landet.

Forstå mig ret, jeg bifalder på ingen måde en nazistisk udryddelseside, men lige nu er virkeligheden at den “regnbuenation” som vesten drømte om, ikke har manifesteret sig i Sydafrika, men er endt i en etnisk udrensning af Boerne, det var ikke ligefrem meningen.

Hvad betyder det for Danmark? Det betyder, at den skyld og skam vi er blevet påtvunget af venstrefløjen i forbindelse med opgøret imod Apartheid altså er overstået.

Det giver ingen mening at beskylde nogen for at være for apartheid, når dem er imod apartheid tydeligvis går ind for folkemord.

Det vender tingene rundt 180 grader.

Kigger vi på Danmark så ser vi nogen af de samme mekanismer eller konsekvenser af antiapartheid ideologien. Her bliver unge danskere slået til lirekassemænd i randen af islamiserede områder af Danmark.

Her giver det heller ikke mening, at snakke om “apartheid”, og at vi skal passe på med at beskytte vores “regnbuenation”. Regnbuenationen ødelægges jo ikke af danskerne men af migranterne.

De vil ikke leve i fred med os.

Her kommer vi så, om vi vil det eller ej, nødt til at kigge lidt på de utopier som ligger i socialismen.

Det nytter ikke noget, at man arbejder for et internationalt samfund, hvis dem som er i det internationale samfund ikke er med på at holde fred.

Forudsætningen for fred, er at de mennesker som er i samfundet VIL freden.

Her har de sorte sydafrikanere og danske migranter i overflod vist, at de ikke vil fred, men har alverdens gode og dårlige undskyldninger for at ødelægge freden.

Det er virkeligheden, man skal have to til en tango.

Med den erkendelse, så stikker den pæl igennem hele ideen med at blande migranter og danskere på gymnasier og i skoler, i dagsinstitutioner og så videre.

Forudsætningen for at det er en god ide, er det er fredselskende mennesker som indgår i fælleskabet, det er det tydeligvis ikke.

Det betyder ikke, at vi skal skelne ved racistiske skillelinjer, det mener jeg ikke. Men det betyder, at vi skal skille ved fredsskillelinjer.

Hvis man har med kulturer at gøre som ikke overholder freden til lands, så skal de ikke have mulighed for at ødelægge det for dem som gerne vil freden.

G-d og g-derne bevare Danmark og resten af den vestlige verden.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.