Magtkampen

i Topnyheder af

Vi skal til at lave om på den danske intellektuelle formidling. Det er tydeligt, at de parametre og ideologiske ideer man har kørt på siden 68 er outdatede, og direkte skadelige for Danmark.

Lad os sige det som det er, Frankfurterskole marxismen, aka multikulturalismens tid er ovre og den positive, humanistiske, demokrati tid er inde.

Det er et skift af de helt store, og som tidligere lærer, så kender jeg jo mine lus på gangen. Da jeg arbejdede på Frøbel seminariet for eksempel, der snakkede vi ikke andet end filosofi.

Lacan……

Anyway, hvilke politisk/filosofiske tænkere kan vi hive fat i, for at få en ny forståelse af verden som passer bedre på nutiden.

Der tror jeg bare ikke, at vi kan komme udenom Trier, altså undertegnede. Jeg ved godt, det lyder lidt underligt at sige det, men hvis ikke man har hovedværket i opgøret med islamismen med, altså mit politiske hovedværk “Fristaten”, så giver de andre værker bare ikke mening.

Det er lidt ligesom at være marxist og så nægte at læse “das kapital”. Det går bare ikke.

Så Gyldendal eller hvem det end er, som har ressourcerne til at trykke værket, bør gøre det. Det er altså første skridt.

Ja, det er revolutionære tanker, men det er knivskarpt og rigtigt.

Dernæst er der en anden tænker jeg mener kunne være spændende at tage fat i, og som kunne kaste et nyt lys over hele migrationsproblematikken.

Det er tænkeren Focault. Altså den franske filosof, som tænkte meget i MAGT.

Hvis ikke vi forstår, at under hele problematikken med migranterne ligger der en KAMP imellem deres verdensforståelse og vores verdensforståelse, så misser vi forståelsen af hele konflikten.

Der er magt, der er fri vilje, der er konflikt. Hvis vi ikke forstår disse forhold, så er det vi ender i de her postmarxistiske forklaringsmodeller som at det er bare mega synd for Omar.

Det er IKKE mega synd for terroristen Omar, han havde selv valgt at slå to uskyldige mennesker ihjel, og han var repræsentant for et system; islam.

Det er en magtkamp.

Forstår man ikke det, så forstår man egentlig ikke hvad der sker i verden.

Verden er begyndt at blive ødelagt af interne magtkampe imellem danskere og migranter.

Fordi der er for lidt plads, og for stor forskel imellem os.

Det er virkeligheden.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.