Den stærke demokratiske leder

i Topnyheder af

Jeg er humanist med stort H, men samtidig støtter jeg de nye stærke mænd og kvinder i vesten; Boris Johnson, Barack Obama, Trump og Mette Frederiksen.

Hvorfor gør jeg det? Normalt er humanisme noget med at se mennesker, være beskyttende omkring liv og søge sandheden.

Det er fordi, målet er ikke altid det samme som midlet. Forstå mig ret, jeg ville ønske, at vi var rene allesammen, at vi allesammen var demokratiske, passede på nationen og viste ansvarlighed omkring folket.

Problemet er imidlertid, at i en tid, hvor, specielt venstrefløjen, er meget uansvarlige omkring fællesskabet med manglende ansvar overfor demokratiet, så er vi andre nødt til at stramme op.

Jeg mener, når DR rask væk sætter islamister op på scenen, altså når islamisten Isam B. får lov til at synge for eksempel. Så er faren for samfundet, at denne uansvarlige opførsel trækker hele samfundet i synder.

Folk bliver så trætte af denne idioti, at de kommer til at mene, at det er selve samfundskonstruktionen som er gal.

De mener, at demokratiet er så dårligt, når det foretager sig så stupide prioriteringer, at de vælger en anden, en som kan rydde op, de vælger tyrannen.

Den største fare, politisk set, er lige nu det moralsk korrupte overdrev som bedrives af den del af samfundet som elsker islamisten, ingen ansvar har overfor vores folkelige demokrati og hader alle dem som forsvarer det nationale fællesskab.

Med andre ord, i en situation hvor demokratiet står og vakler i sit fundament, der skal demokratiet vende 180 grader, og forsøge selv at få styr på de banditter og korrupte dele af samfundet som ikke vil det ærligt.

Det er min pointe, og derfor støtter jeg den stærke mand/kvinde INDENFOR det demokratiske system.

Der vil selvfølgelig være en fare for, at de stærke mænd/kvinder usurperer den demokratiske samfundsorden indenfra. Men det er ikke min fornemmelse, at det står på fr. Mette Frederiksens menu, tværtimod er hendes agenda at forsvare den liberale orden.

Det er den mest indlysende strategi, set fra et neoplatonisk perspektiv.

Ellers mister vi vores demokrati, og så skal vi igennem en lang voldelig fase med revolution og andet spændende.

Jeg stemmer for, at den liberale orden fortsætter, men det kræver altså en stærk DEMOKRATISK leder.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.