Den ægte humanisme

i Topnyheder af

Nu har jeg brugt størstedelen af min taletid på at forsøge at hjælpe og redde min største intellektuelle fjende, nemlig 68´erne.

De står i første række, når der skal uddeles Coronadømsdomme.

Set i lyset af, at de samme mennesker, som jeg nu kæmper med næb og klør for at holde i live, har brugt det meste af deres liv, på at forsøge at slå mig ihjel, eller hvis de ikke har det, så i det mindste gøre mig livet surt, hvad giver det så af mening?

Er jeg sindssyg, hvis jeg holder min mund nu, så er problemet løst. Ok, det kan godt være med rimelig skrappe midler, men så skal jeg ikke høre mere på deres ævl og kævl, og være vidne til deres evige forsøgen på at ødelægge det for mig.

Jo, men der er lige noget, som er i vejen, humanismen.

For humanismen foreskriver, at vi allesammen er liv og mennesker.

På den måde, er der rent faktisk en reel forskel. Dem som PÅSTÅR at de er humanister er det mindst, når det kommer til stykket, og dem som aldrig har forsøgt at hæve sig selv op på en moralsk piedestal, men tværtimod har gjort alt for ikke at se moralsk ud, er de ægte humanister.

Husk lige det 68´ere, på den anden side af Coronakrisen. Da krisen rigtig kradsede, der fik i hælp af jeres værste fjende. For det er ÆGTE humanisme.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.