Frederiksens problemer

i Topnyheder af

Det går ikke så godt for Mette Frederiksen, her er forklaringen.

1. Man kan ikke lyve overfor befolkningen i disse internetider. Hvis man tilbageholder information og planlægger bag lukkede døre, så opstår der rygtespredning og folk har det med at finde ens motiver uanset om man lukker døre eller ej. Helle Thorning fik ødelagt sit eget spil fra start med hendes “sorte tårn”.
2. Befolkningen har bestemt sig for, at de ikke vil have masseimmunitets strategien. Dels fordi den er for farlig, og dels fordi de er dem selv nærmest. Den massesolidaritet det kræver, altså at nogen skal gå i døden for resten af samfundet, den findes ikke. Alle er sig selv nærmest, og det er ikke hr. Pedersens børn der skal udsættes for fare.
3. Strategien er for firkantet og dårligt gennemtænkt. I stedet for at sætte udviklingen op i individuelle kasser og så vælge imellem dem. Så burde man KOMBINERE kasserne. Det vil sige tage fra de forskellige kasser i et super intelligent mix. På den måde opnår man en langt bedre synergi. Jeg ville gøre det, at jeg ville åbne de liberale erhvervs meget forsigtigt, og så SAMTIDIG åbne daginstitutionerne for dem som har brug for det. På den måde får man hjulene i gang, og begrænser brugen af daginstitutionerne til et niveau som er logistisk indenfor rækkevidde.

Så, som jeg sagde; man skal ikke lyve, man skal have en seriøs gennemtænkt strategi, og så skal man lade være med at arbejde ud fra masseimmunitet, befolkningen køber den ikke.

Så nu har jeg lige gentaget mig selv, det gider jeg ikke at gøre en gang til. Jeg har andre lande rundt omkring som lytter LIDT bedre.

Men alligevel, G-d og G-derne bevare Danmark, for vi har kun det ene land, og vi SKAL passe på det.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.