Loyaliteten

i Topnyheder af

Det er svært for danskerne at finde en ordentlig vej ud af den suppedas, som 68´erne har sendt dem ind i.

Lad os nu være ærlige; landet er ved at falde fra hinanden, kriminaliteten stiger med eksplosiv kraft, og den ro og fred vi har været vant til er reelt forsvundet.

Det er bottom line.

Men hvordan finder vi så et pejlemærke, som kan vende bøtten, og give os håb om, at vi finder fred igen?

Løsningen ligger i en værdi vi ikke har undersøgt så meget, men vi her i Coronakrisen har vist, at vi virkelig holder af, og som også er en fænomenal styrke, hvis vi kan finde ud af, at få den til at være en positiv kraft for os.

Værdien hedder loyalitet.

Det var det vi viste, og stadig viser, her under Coronakrisen. I stedet for bare at tænke på os selv. Så ofrer vi os for de gamle.

Der er ingen forretningsfolk, der vil prioritere deres egen forretning over sin gamle mor vel? Vi vil ikke sælge vores gamle mor for ussel mammon. Vi passer på hende, og vi vil gerne give noget af os selv, for at hun ikke ender i respirator og dør en horribel død.

Det er faktisk en smuk loyalitet overfor vores forældre vi udviser.

Det samme kan siges om den måde vi har behandlet hinanden på, vi viser afstand. Ikke fordi vi kun passer på os selv, men fordi vi vil forhindre hele samfundet går ned.

På den måde har vi udvist borgersind og loyalitet.

Her er selvopofrelsen central for forståelsen af, hvad der har ligget i det med at være loyal. Vi har givet noget af os selv, ja specielt indenfor erhvervslivet er der givet utrolig meget.

Det er uegennytte.

Det skal vi prøve at holde fast på, også når nu Coronakrisen langsomt forsvinder. Altså det her med at stå sammen, men også at hjælpe dem som er svage.

Det er altså et meget smukt karaktertræk ved dansk kultur, det kan vi godt være lidt stolte af.

Det kræver selvfølgelig at vi også respekterer hinanden og samfundet, for at kunne fungere, men det gør vi også.

Vi fortjener allesammen en stor præmie, for at stå sammen i en svær tid. Det har rent faktisk reddet en del menneskeliv.

At tingene er gået så godt handler ikke kun om det resolutte lederskab fr. Mette Frederiksen tog i starten, for det gjorde hun godt. Det handler mere om, at vi allesammen kunne se ideen med det, og var parate til at ofre os for de gamle mennesker.

Det er smukt, fint, og Danmark når Danmark er bedst.

Det skal vi huske på, på den anden side af Coronakrisen. Formår vi at stå sammen, så kan vi sammen flytte bjerge. Vi skal bare formå at være LOYALE overfor hinanden, men også loyale overfor det som er større end os selv, og det er Danmark.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.