Hvad med økonomien?

i Topnyheder af

Der er ved at være faresignaler i den socialistiske blok ang. økonomi. Lad og lige prøve at rekapitulere hvad det vil sige, at have en økonomi.

For at få det ned på jorden (sagde manden som har opfundet en hel ny økonomisk skole), skal man forstå hvad økonomi er. Økonomi betyder “husholdning” på græsk. Det vil sige, det er budgettet som får “huset”, i dette tilfælde polisen, byen, til at løbe rundt.

Ligesom alle mulige andre husholdningsbudgetter, så kan man spare op til dårlige tider, og bruge af sparepengene i dårlige tider.

Lige nu har vi MEGET dårlige tider, så der bliver vi nødt til at tære på opsparingen.

Det er lidt ligesom, hvis vi bliver fyret i, så kan vi tære på opsparingen, indtil vi får et nyt job.

Det er dette sidste vi skal være meget opmærksomme på. For ligesom usikkerheden ved at være arbejdsløs i en husholdning, så er det det mest fornuftige, at spare på pengene nu i nationalbudgettet, så de strækker længst muligt.

Vi ved ikke hvor længe vi står uden job, og dermed uden indtægt, og jo bedre vi er til at passe på pengene, jo længere kan vi klare os uden job.

Ligesom i en husholdningsøkonomi, har vi ingen ide om, hvilket job vi så måske får når vi får et. Så derfor er det meget vigtigt, at vi sætter ned for forbruget når vi ikke har noget job, for, om ikke andet, at stå stærkere når vi så får et nyt job.

Hvis vi bare fortsætter med at have det samme forbrug som vi hele tiden har haft, så bruger vi for meget af opsparingen.

Det værste der kan ske, er hvis vi ikke formår at stramme livremmen ind her under vores arbejdsløshed. Så kan det ende med, at vi bliver nødt til at låne penge for at få mad på bordet.

Det er rigtig farligt, for hvis vi sætter os i gæld, så bliver vi slavebundet af banken.

Så en rigtig god husmor forsøger at stramme op, og skabe de bedst mulige rammer for at fatter kan finde et arbejde igen hurtigst muligt.

Det er vist det Aristoteliske forklaring på økonomi.

Så er dette sat op imod en marxistisk tankegang, som en eller anden wannabe teoretiker ved navn Pikkety har brygget lidt videre på, uden at forstå hvor Marx ville hen.

For hvad ville Marx egentlig?

For igen at forstå det, så bliver man nødt til at forstå Marx inspiration. Marx var inspireret af den græske filosof Democrit. Democrit mente at man kunne opnå social harmoni ved at skabe lighed i økonomien. Det gjorde han, matematiker som han var, ved at lave en højere skat for de rige, og lavere skat for de fattige. En såkaldt progressiv skat.

Det kan man diskutere det fornuftige i, men det er altså vigtigt, at se det grundlæggende princip for marxismen, for at finde ud af, hvad man skal gøre ved økonomien.

I Danmark har vi en af de mest lige økonomier i verden. Det er ikke det der er vores problem.

Det der er vores problem er det kaos den marxistiske ideologi Frankfurterskolen har skabt i landet, læs multikulturalismen.

Denne ideologi har simpelhen trukket tæppet væk under hele samfundets opbygning.

Vi kigger imod en mulig krig, er krig er en del værre end ulighed, specielt når krigen går ud over civilbefolkningen.

Med andre ord, ligesom husmoderen, så er det mest fornuftige lige nu, at spare pengene så meget som muligt. Det betyder, at vi kan leve for de penge vi har sparet op så langt som muligt, og undgå at blive fanger af banken.

Samtidig er det yderligere mest fornuftige, hvis vi vil undgå krigen, at vi ser at komme i gang med repatrieringen af de mennesker som bor i landet som ikke overholder grundreglerne. Det vil sige retsstaten og demokratiet.

Jeg har foreslået, at vi får et lidt mere enkelt blik på erhvervslivet, og samarbejder med erhvervslivet frem for at bekrige dem. De er ikke fjenden.

Det er islamisterne.

Men sådan er der så meget, og de prioriteringer vi foretager os kan have forskellige motiver. Men kan vi i det mindste ikke forholde os til økonomien på et oplyst grundlag?

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.