Hassans død er blod på parnassets hænder

i Topnyheder af

Nu er endnu en ung dansk kunstner død oven på Mohammedkrisen. Først var det “filosoffen” Holger og nu er det Yahya Hassan, digteren.

Mohammedkrisen æder os op.

Hvad i alverden er det som sker.

Her er en fornuftigt men trist forklaring.

Mohammedkrisen skabte et sæt intellektuelle med verdensomspændende vingefang, undertegnede, Lars Hedegaard og DF generelt.

Disse intellektuelle var og er verdensberømte, men de har været persona non grata i parnasset, fordi parnasset er hundeangst for islam.

For at skabe nogle intellektuelle i parnasset, som “repræsenterede” de positioner som Hedegaard og andre reelt besidder, altså hard core kritikere af islam, på et højt intellektuelt niveau, har parnasset forsøgt at skabe nogle paralleller, nogle “stand ins”. Herunder Yahya Hassan.

Seriøst, Hassan er verdensberømt herhjemme, men han har jo ikke rykket ved islamkritikken sådan overhovedet.

Det betyder, at vi fik et par intellektuelle som havde en position i parnasset som de reelt ikke havde intellektuelt kapacitet til at besidde.

De var fake med andre ord.

Forstå mig ret, det er netop fordi jeg synes, at det er en tragedie at Hassan skulle udsættes for det pres han blev udsat og derefter gik ned med flaget, at jeg siger det.

Parnasset må holde op med at lave de har parallel intellektuelle til os rigtige intellektuelle.

De kan ikke klare presset, fordi forudsætningen for at kunne klare presset er at man er ægte.

Jeg har se det på nogle af mine venner som Lars Vilks og Dan Park. Det uhyggelige pres som vores intellektuelle liv udsætter os for er, ikke for tyveårige digterspirer.

Parnasset bliver altså nødt til at være lidt mere reelle i deres kroning af forskellige intellektuelle, ellers risikerer de at udsætte de unge mennesker for så meget pres, at de ender med at dø af det.

Det er nu det andet unge mennesker som lader livet for den falskhed som er i parnasset.

Jeg siger det bare, Hassans død er blod på parnassets hænder, og de er så kyniske, at de ikke engang er interesseret i at vaske hænderne.

Det er noget svineri.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.