Familiepolitik

i Ikke kategoriseret af

Det er lidt interessant i disse dage. Langsomt er højrefløjen ved at komme sig over sidste valg, meningsmålingerne kravler langsomt den rigtige vej, Stram Kurs har ikke rigtig gjort væsen af sig, og selvom vi er lidt svage, så er der håb forude.

Hvad er det egentlig der er ved at ske?

Helt grundlæggende er det gået op for venstreorienterede kvinder, at de har tabt kampen for deres børns ve og vel i deres iver efter at kæmpe for migranterne.

Deres moderinstinkt er simpelthen blevet brugt på migranter og ikke deres EGNE børn.

Det er ikke for at kritisere denne kamp de har haft for migranter. Indimellem synes jeg den har været lidt for naiv, men mere for at pege på det problem, at deres EGNE børns problemer har stået i skyggen af de udfordringer venstrefløjens søde damer har prioriteret.

Det har reelt betydet, at deres egne børn er endt i en situation, hvor de går for lud og koldt vand.

Bare tag de regler der er på arbejdsmarkedet mht. forældres rettigheder for at passe på deres børn.

Lige på det her område er vi faktisk milevidt fra Sverige. I Sverige har de LANGT bedre forhold som forældre. Længere barsel, mulighed og ret til deltidsarbejde når ungerne er små og så videre.

Altså nogle ordninger som prioriterer børnenes tarv og ikke arbejdsmarkedets tarv.

Nu mener jeg, at det selvfølgelig er vigtigt, at arbejdsmarkedet er sundt og velfungerende. Men også her er tingene faktisk bedre i Sverige, deres industri og produktion er i verdensklasse, over vores i kvalitet.

Deres forhold til migration er helt hen i vejret, men deres industri er bedre end vores. Scania, våbenproduktion og så videre.

Nu hvor venstrefløjen er ved magten, så bruger venstrefløjen ikke deres energi på det som bekymrer deres vælgere. Altså de går ikke specielt højt op i, at de danske børn får bedre vilkår, men er stadig fanget i at gå op i at migranterne har det godt.

Det er derfor vælgerne begynder at sive fra venstre til højre.

Det giver et godt fingerpeg til hvad næste valg kommer til at handle om, hvis man vil have vælgere ind over midten; familiepolitik.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.