Derfor gider vi ikke Bwayla Sørensen

i Topnyheder af

Jeg synes, at det er en valid diskussion venstrefløjsdebattør hr. Lars Trier Mogensen rejser ang. Socialdemokratiets lukkethed. Nu ved jeg ikke, om det er fordi vi er i familie, at jeg har en specielt åbenhed overfor hr. Trier, altså Trier Mogensen, men debat er nu engang opfordring til diskussion.

Det er fuldstændig korrekt, som Mogensen skriver, at S. har lukket sig ned om sig selv, og nægter at samarbejde med RV. Det har givet en form for hulementalitet, som ærlig talt ikke er særlig befordrende for det humanistiske demokrati.

Omvendt så må det københavner intellektuelle miljø også tage ansvar for, at S. er endt der. Hvis man hetzer og deplatformer sine modstandere, så ender de med at få en hvis lukkethed. Det er altså ikke raketvidenskab.

Årsagen til at S. og DF for den sags skyld er der hvor de er i dag, og årtiers reel forfølgelse.

Det er bottom line. Jeg vil ikke tage ansvar for alle personer i S. og DF, men jeg kan tage ansvar for mig selv, jeg er ikke racist eller fascist eller noget i den stil. Jeg forholder mig, ud fra mit jødiske/indvandrer perspektiv til den virkelighed jeg lever i.

Danmark er, igennem årtiers forfejlen migrationspolitik, gået hen og blevet en forfejlet stat. Præcis ligesom Libanon. Altså i udgangspunktet et godt, velfungerende samfund med et positivt grundsyn, til at blive en stat hvor intet fungerer.

Det er fordi den indvandring der er sket i Danmark, har indført nogle konflikter som ellers hører Palæstina, Somalia og Pakistan til. Altså en kamp imellem Sunni muslimer internt og så kristne på kanten af det.

I Libanon har man siden det fønikiske rige haft en smuk og positiv livsindstilling, denne indstilling er nu ødelagt.

Det er den virkelighed venstrefløjen har skabt.

Den forsøger vi at ordne, ved at rette op på årtiers sindsyg politik.

Det betyder ikke, at vi vil være racister. Men det betyder, at vi skal være realistiske med de udfordringer vi har.

Det er ikke nok at trække guitaren frem og spille Kumbaya, det er også nødvendigt at sætte hårdt imod hårdt i nogle af de forfærdlige ghettoer rundt omkring som er uden for lands lov og ret.

Det betyder repatriering og våbenmagt.

Men alternativet er en stat som forsvinder.

Den virkelighed har vi ikke villet skabe, den har venstrefløjen skabt.

Venstrefløjen hænger fast i en simpel sort/hvid logik, som vi har set foldet ud i at sin naive grusomhed med Bwayla Sørensen.

Vi andre forsøger at komme videre, og løse problemerne.

Hvis venstrefløjen var mere åben for at diskutere problemerne på et oplyst grundlag, uden at forfalde til at se tingene sort/hvidt, så kunne vi begynde at snakke fornuftigt sammen.

Ellers er det Bwayla, og det gider vi altså ikke på den rationelle/humanistiske fløj.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.