Kill the White People

i Topnyheder af

Det er alligevel utrolig så meget venstrefløjen går op i at smadre og dekonstruere statuer, altimens der står en ærkevenstrefløjser Bwayla Sørensen og råber op om racisme. Altså ikke at BEKÆMPE racismen på anden måde end at kyse den hvide mand. Nej fører man Bwaylas ideer til ende, så har vi skabt et apartheid system. Hvor de hvide er sidst i bussen og de sorte er forrest i bussen.

Nu er det ikke fordi jeg ikke ville nyde godt af det, jeg er netop ikke hvid, jeg er brun. Så jeg går ud fra, at jeg så ville komme til at sidde nogenlunde sådan midt i bussen, i hvert fald, hvis det jeg skal se mig selv indenfor Bwayla Sørensens ideer.

Det er da alligevel rart, sådan ikke at blive smidt helt bag i bussen, som alle de hvide. Men midt i bussen. Så kan jeg sidde og kigge på de sorte foran i bussen, og så de hvide bagi bussen.

Skal vi så også have adskilte bænke? Altså bænke for de hvide, bænke for de brune og så bænke for de sorte. Jeg går så ud fra, at de sorte skal have de fineste bænke n´est ce pas?

De skal sidde og trone og se ned på de hvide.

Ja, lad os dog endelig realisere det. Det kan jeg godt se, det er DERFOR det er så vigtigt at få fjernet alle statuerne. Så kan vi sætte bænke op i stedet for, hvor de sorte kan sidde og trone. Vel vidende at de sidder på en bænk hvor der engang var en statue af en hvid mand.

Sikke er herligt samfund venstrefløjen er i gang med at skabe, jeg kan godt se ideen med det.

Ja, de er godt i gang med at realisere det i Sydafrika, hvor hvide mennesker flygter, og dem som er tilbage, de bliver ofte smidt i koncentrationslejr, fordi de ikke kan betale deres husleje. Ja, de hvide der, de fortæller om, hvordan de sorte voldtager dem, for sådan ligesom bare at understrege deres position i samfundet.

Det ville da også være et dejligt samfund at skabe ville det ikke? N´est ce pas?

Ja, og jøderne, der går rygter om, at de også skal stå for skud indenfor Black Lives matter paradigmet. Så er det bare lige jeg gerne vil høre; skal jøder så også i koncentrationslejr, ligesom de hvide, eller hvad?

Jeg kan godt se, at det med statuerne er en meget vigtigt sag. Tsk, tsk.

G-d og g-derne bevare Danmark.

2 Kommentarer

 1. “Nu er det ikke fordi jeg ikke ville nyde godt af det, jeg er netop ikke hvid, jeg er brun. Så jeg går ud fra, at jeg så ville komme til at sidde nogenlunde sådan midt i bussen”

  Bare rolig Asger. Du kommer også ned bagi.

  Antisemitismen er en indgroet del af Black Lies Matter.

  https://www.israellycool.com/2020/06/16/where-the-woke-left-learn-from-and-defend-antisemites/

  https://jezebel.com/who-sent-this-louis-farrakhan-video-to-the-celeb-group-1844039611

  https://jewishjournal.com/culture/317241/ice-cube-tweets-out-star-of-david-with-apparent-occult-reference/

  https://www.jpost.com/diaspora/antisemitism/anti-racism-protesters-in-paris-yell-dirty-jews-at-counter-protesters-631379

  Og man kunne blive ved…

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.