Ingen racister i vores gader!

i Topnyheder af

Jeg er meget imod racisme. Min familie er jødisk, og vi mærkede på egen krop hvad racisme var i forbindelse med anden verdenskrig. Det var lidt af et held, at min oldemor slap udenom Gestapos klør.

Men vi skal også være ærlige og sige, at racisme kommer i alle mulige afskygninger. Det er ikke kun hvide nazister som afskyr jøder. Der findes også sorte, åbenbart, som afskyr hvide.

Racismen er en ideologi, som alle folkeslag kan abonnere på. Man kan være hvid og hade sorte og jøder, man kan være sort og hade hvide. Man kan være brun og så videre.

IDEOLOGIEN i sig selv er problemet, ikke hvilken hudfarve man abonnerer på.

Vi har lige været vidne til den mest horrible racistiske manifestatior af racisme i Danmark siden anden verdenskrig.

Her er det en sort kvinde, som vil adskille hvide og sorte i sine optog, og er parat til at handle med vold imod ministre.

Det er ren og skær uhildet racisme.

Er der en struktur bag? Er der altså tale om et strukturelt problem. Med andre ord, er der andre end Bwayla Sørensen som abonnerer på decideret racistiske ideer i den røde lejr?

Det må være det spørgsmål som står tilbage her efter at Black Lives Matter har holdt deres indtog i Danmark. Er der en strukturel sort racisme som er ved at vokse frem?

Vi har set det med islamismen, som voksede frem under venstrefløjens vinger. Har de også fremelsket sort racisme?

Det er vigtigt hver en sten bliver vendt i denne sag, vi skal udpine og fjerne denne racisme, hvis den er der. Der må venstrefløjen stille op, og lade sig interviewe, de må i retten og det skal undersøges, om de har racistiske ideer at bygge på, hvordan det udvikler sig, og om vi skal have nogle til at påtale det.

Det er min holdning, ingen racisme i vores gader, må nødvendigvis være kampråbet, om det så er den ene eller den anden vej. Det er lige slemt.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.