Naziislamismen på venstrefløjen

i Topnyheder af

Det må være klart for enhver, som gerne vil bekæmpe racisme, om det så kommer fra den ene eller den anden side, at venstrefløjen er vor tids racister.

Herunder finder du et link til en artikel fra det internationalt nogenlunde anerkendte blad Vice (et musikerblad) som beskriver, hvordan en af grundlæggerne af det amerikanske naziparti mødtes med Malcolm X, som er grundlæggeren af den sorte frihedsbevægelse.

Malcolm X er ikke direkte racist, forstået på den måde, at han udtalte sig med direkte nazistiske holdninger, men det gav åbenbart mening for ham, at mødes med en amerikansk (hvid) nazist. Samtidig var han også muslim, og støttede sig op af organisationen “Fruit of Islam”. Begynder vi at kunne tegne et billede af “de gode” på venstrefløjen?

Altså deres store helte fra Black Lives matter, Black Panther, Malcolm X var, som vi hele tiden har beskrevet dem; naziislamister.

Det står her sort på hvidt.

Så kom igen venstrefløj, når i kalder højrefløjen for racister (indrømmet, dem er der nogen af på højrefløjen). Men fej lige for egen dør inden i svinger pegefingeren frem!

G-d og g-derne bevare Danmark.

Link til artiklen: https://www.vice.com/en_us/article/dpwamv/when-malcolm-x-met-the-nazis-0000620-v22n4?fbclid=IwAR3uA5Yd2k_-96bVD2a7ly1Rg_3olGNjBc6Z9IH1Z7N0fn_89L_ArH8ND7c

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.