Venstrefløjens idiosynkratier

i Topnyheder af

Så nu er venstrefløjen ved at dampe lidt af, efter at have myrdet jeg ved ikke hvor mange gamle hvide mænd. Truet adskillige butikker, plyndret rundt omkring, smadret statuer og i det hele taget opført sig som grøn stue uden pædagoger, altså bare på stats niveau med død og ødelæggelse til følge.

Lad os prøve at komme lidt bag ved hele miseren, sådan rent filosofisk og forståelsesmæssigt, og måske dermed finde en fornuftig løsning på alle de problemer den yderste venstrefløj har.

Lad mig starte med en lille historie, som måske kan kaste lys over den dybere problematik.

For femten år siden, da jeg startede min efterhånden ret mærkelige karriere, eller hvad man skal kalde det hos SIAD, der mødte vi, altså SIAD inklusive Anders Gravers, der var den tids Rasmus Paludan, (i en meget mild form) venstrefløjen foran Christiansborg.

Jeg havde startet en politisk karriere, som handlede om, at sætte islam overfor demokratiet. Altså, at forsøge at sætte ord på den liberale kamp imod islam.

Det var efterhånden lykkedes internt i SIAD, og var begyndt at sive ud i højrefløjen generelt.

Der var Anders Gravers faktisk meget behjælpelig, da han selv er meget optaget af frihed og folkestyre.

Men der stod vi så foran Christiansborg, og ville demonstrere for demokrati imod islam.

På den anden side af os, der stod en hoben venstreradikale, og råbte op; imperialister, racister, kolonialister!

Kan i genkende de slagråb?

Det er sådan set bare den yderste venstrefløjs ideologi. Det var det for femten år siden, og det er det stadig i dag. Vi er bare ikke bekendt med det, da de sjældent, heldigvis, får særlig meget taletid.

Undtagen i krisesituationer, som den vi lige har været igennem med Corona krisen. Så er folk så rystede, at de pludselig får mulighed for at komme igennem.

Det er TOTALT wacko det de har gang i. Der er ingen på højrefløjen, eller i hvert fald ikke nogen jeg kender, som er imperialister og kolonialister. Vi går op i netop at UNDGÅ at Danmark bliver kolonialiseret af islamisterne og nu også Kina.

Så forsåvidt har vi faktisk de helt samme værdier, vi er bare en hel del mere moderne i vores åsyn.

Der er også meget få på højrefløjen, som er racister, det bryder vi os heller ikke om.

Så man kan sige, at venstrefløjen har fat i de rigtige ideer, men de har bare glemt at kigge ud af gluggerne her på det sidste. Verden forandrer sig, men venstrefløjen har ikke korrigeret deres forståelse af verden, og så er det at tingene bliver helt kuk kuk. Racist fish, seriøst, det er jo direkte pinligt.

DERFOR, og nu vil jeg altså gerne have, at venstrefløjen ser at pudse brillerne, og tager en dyb indånding. Så har jeg en lille opgave til venstrefløjen.

Det er nu jeres opgave, at se verden som den reelt er.

Det er opgaven.

Der er primært to bad guys jeg gerne vil bede venstrefløjen om at betragte; Kina og islamisterne fra Mellemøsten.

Jeg ved ikke om det er tydeligt, at når et bønnekald bliver tvunget igennem i København, så er det altså ikke venligt ment….

G-d og guderne bevare Danmark, og venstrefløjens sunde sind.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.