Venstrefløjens dominans i de offentlige institutioner

i Topnyheder af

Der er en del diskussion på højrefløjen ang. venstrefløjens dominans i kulturområdet. Det vil sige; medierne, kulturlivet og uddannelsesområdet.

Desværre er dominansen jo ikke kun i disse områder, men spreder sig reelt ud i det meste af statens institutioner; selv forsvaret og politiet er, langt hen af vejen, røde.

Der er nogle få individer indimellem som ikke er røde, men de er få.

Hvad gør højrefløjen så for at fravriste de røde magten over institutionerne?

I første omgang, skal man erkende, at de røde er absolut uden humanistisk impuls når det gælder magt.

De vil bruge alle midler for at blive siddende på magten; vold, udskamning, myrderier, alt hvad de føler er nødvendigt, for at udskamme folk som de uenige i.

Syndelisten hos de røde er lang som Stalins.

Det er virkeligheden.

Hvis man ser på det samfund de så har brugt deres magt på at trylle frem; et helvede i samme kategori som Pol Pots Cambodia, så understreger det hvilket resultat deres magt har givet.

Hvis Danmark skal undgå at glide endnu længere ned af den slidske imod destruktion og menneskelig nedværdigelse som vi er på vej ned af, så må de borgerlige komme ind i kampen.

Det er klart.

Her er mine erfaringer og anbefalinger.

Først lige en opsang til de borgerlige pengemænd. I stedet for at sidde på hænderne, og sky alle projekter som har en reel mulighed for at vende billedet, så skal borgerlige være parat til at investere.

Jeg har faktisk lykkes med at få en borgerlig tv station op og stå, men læg mærke til, at det ikke er sket under en borgerlig regering. Det er den konservative del af Socialdemokratiet, tak for det, som har investeret i tv stationen. Der er endnu ingen borgerlige som har vist sig interesseret, det bortset fra, at tv stationen allerede har været en kæmpe hjælp for Venstre i udligningsreformen, og har været en stor hjælp for fiskerne.

Det er medierne som peger hen imod problemer i samfundet, hvis ingen medier interesserer sig for de små øer eller fiskerne, så får de ingen opmærksomhed.

Så logisk set burde højrefløjen da investere i ordentlige, seriøse borgerlige medier, som ikke er fanget ind i venstrefløjens spind.

Lige nu har vi kun et enkelt medie som ikke er i de rødes sold, det er TV frihed.

Det betyder selvfølgelig ikke, at Folkets, alle bloggerne, 180 grader osv. ikke er borgerlige. Men ingen af disse medier har det der skal til for at vokse, og yde venstrefløjen en reel modstand på medieområdet.

Det skal lige siges, jeg hygger mig faktisk meget godt med mit lille projekt, det er bare for at understrege pointen.

Med andre ord, det lyder en smule hult, at højrefløjen skyder på venstrefløjen mht. venstrefløjens dominans, når de, i praksis, overlader hele banen til venstrefløjen.

Hvis højrefløjen VIL udfordre venstrefløjen og hermed undgå, at vores lille eventyrland bliver spist op af Kina og Mellemøsten, så må de borgerlige pengemænd bruge ressourcer til andet end filantropiske formål. Det gælder om at komme på barrikaderne, og udkæmpe kampene der hvor de er, fremfor at gemme sig i skyttegravene.

Jeg ved godt, at mange ser lidt skævt til min udfordrende stil, men det er altså det eneste som virker. Når fjenden skyder på en, så skal man altså skyde tilbage (i metaforisk forstand).

Omvendt så er min erfaring med de venstreorienterede institutioner, at de har ingen pardon.

Hvis du ikke retter ind, så bliver du fyret.

Så det krig, og højrefløjen er ikke engang kommet ind i den, ikke som en samlet flok i hvert fald.

Når det så er sagt, så er chancen der faktisk nu.

I stedet for at snakke, så burde man støtte projekter som mit TV frihed med prestige, penge og muskler til at gå imod de rødes dominans.

Igen, der findes rigtig mange andre fantastiske projekter, som er ligeså gode i ideen som mit, så det er ikke mit projekt der er det eneste i potientialet.

Men det er faktisk det eneste som reelt har taget udfordringen op.

Måske kunne det tjene som inspiration.

Det skal lige siges, det er ikke nemt, men med tilstrækkelig dedikation, kan det faktisk godt lade sig gøre at være reelt borgerlig i det offentlige rum.

Ja, jeg er stadig ignoreret af DR og alle de andre, men jeg skabt min egen offentlige platform, og som man siger herovre i Jylland, det er ikke så ringe endda.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.