Når venstrefløjen skaber apartheid i Folkeskolen

i Topnyheder af

Nu er den såkaldte københavnske “intelligentsia” kommet lidt med ind i diskussionen af Black Lives Matter. Bedre sent end aldrig, men når de nu så kommer tre en halv uge for sent, så skal man nok ikke forvente, at de opfinder de vises sten.

Det er en klar falliterklæring. Københavnerne skulle have været på bolden, både de borgerlige og de fornuftige venstreorienterede.

Nå, men nok om det. Københavnerne vil bare ikke diskutere på et internationalt niveau, men insisterer på at rode rundt i et niveau som ingen mening giver.

Lad os kigge lidt videre på diskussionen.

Det centrale politiske spørgsmål er; hvis indvandrere reelt er racister, og det kan vi jo se de er, når Bwayla Sørensen deler sin demonstration op i hvide og sorte, hvad betyder det så for samfundet?

Yderligere har vi nu dokumenteret en klar nazistisk bias både i Black Lives Matter og i den sorte racisme som kommer fra Zimbabwe og også slår sine folder i Sydafrika.

Altså, med andre ord, og her skal jeg altså bruge venstrefløjens ører. Nu siger jeg det lige højt:

DEN RACISME SOM ER SLEM, ER BLANDT INDVANDRERE IMOD DANSKERE!!!!!!

Forstår i det nu; Bwayla Sørensen, tyrkiske drenge som piner danske drenge, voldtægter, offentlige ydmygelser i det offentlige rum.

Det går ud over den danske ungdom, som ydmyges, pines og udstilles på værste vis.

Det er absolut inhumant det vi er vidne til.

Det skal stoppes, hvis man har det mindste my af humanistisk indstilling i sindet.

Det er sandheden og virkeligheden.

HVORDAN vi så stopper indvandrer volden er reelt det vi diskuterer.

Her har Socialdemokratiet en nøglerolle, fordi det meste af den vold som rettes imod unge danskere sker i Socialdemokratiske kommuner.

Det er derfor S. står så stærkt i disse dage. Det er håbet fra danske S. stemmer i Vestegnen og i andre store Socialdemokratiske kommuner, om at S. har fundet tilbage til Anker Jørgensen og Bjørntofte (Socialdemokratisk borgmester i Ishøj).

Alle ved godt at racismen, nazismen og islamismen stortrives på Vestegnen, men ingen vil diskutere hvad man gør ved det, altså andre end sådan nogle Sokratiske humanister som undertegnede og andre udskud (man er udskud når man er så deplatformeret som jeg er).

Et af de emner vi skal forholde os til, er at ARGUMENTET imod diskussionen fra venstrefløjens side er, at så skaber vi Apartheid ved at adskille danskere og migranter.

Det er faktisk rigtigt. Problemet er bare, at migranterne allerede HAR skabt Apartheid i folkeskolen og andre steder. Her undertrykkes danskerne præcis som de hvide undertrykkede de sorte i Louisiana. Ydmygelser, dominansadfærd, voldtægtsafstraffelser og så videre.

De sorte er blevet de nye hvide.

Så argumentet, at vi ikke må adskille folk på baggrund af etnicitet og hudfarvet virker ikke, for det sker allerede på den mest grusomme måde.

Nu skal det lige siges, at jeg faktisk ikke er tilhænger af at adskille med hudfarve. Jeg mener ikke hudfarve betyder noget.

Jeg stiller bare skarpt på problemet og det cirkelargument som venstrefløjen har viklet sig ind i.

Vi bliver nødt til at skabe nogle reelle løsninger, som ikke betyder at man bare spreder migranter ud over flere skoler. Det spreder sådan set bare undertrykkelsen.

Det er virkeligheden.

Den eneste måde vi kan gøre noget ved det, er at tage debatten.

Det har vi ikke formået, i hvert fald ikke på et oplyst grundlag, og vores institutioner vil hellere lade den grusomme praksis fortsætte end at forholde sig til, at de har skabt et nyt apartheid, bare omvendt.

Det er pinefuldt, men det vores humanistiske pligt at skabe nogle løsninger som beskytter de involverede børn.

Jeg har råbt og skreget om det her i femten år, det er nu S. skal gøre noget ved det. Ellers er de ude ved næste valg.

Jeg siger det bare.

G-d og g-derne bevare Danmark, for det vil den såkaldte intelligentsia ikke.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.