Politik handler om at passe på børn

i Topnyheder af

Der en en del diskussion indenfor den borgerlige meningsdannelse om hvorvidt Danmark skal følge Englændernes eksempel og bede forskellige forfattere skrive et brev som tager afstand fra de åbenlyst illiberale tendenser som er i identitetspolitikken.

Altså, at det bare er stupid undertrykkelse og tankekontrol foldet ind i et nyt system.

Lad mig lige sige med det samme, selvfølgelig er identitetspolitik fuldstændig ude i hampen. “Systemisk racisme” er et slet skjult forsøg på at skabe en orwelliansk form for tankekontrol. Der er hverken et demokratisk eller et humanistisk fundament som den teori trækker på. Det er kondenseret ondskab.

Jeg synes bare ikke, at det giver mening for danske forfattere og andre meningsdannere at skrive et brev på nuværende tidspunkt. Til forskel fra England, så har diskussionen af de negative sider af Black Lives Matter været i højeste gear i Danmark siden starten af bevægelsens indryk i Danmark.

Vi har diskuteret det på kryds og tværs allerede, så et brev ville kun give mening, hvis det dækkede de diskussioner vi har haft.

Det kan man så gøre, men undskyld mig, er der ikke lidt 4 maj kriger over det?

Der hvor vi står lige nu, er i bekæmpelsen af antihvid racisme.

Vi har set den horrible video af den stakkels danske dreng som bliver ydmyget af en stor lyvende tyrker. Vi ser nu flere og flere vidner som dukker op rundt omkring, som dokumenterer det uhyggelige forhold som eksisterer rundt omkring i de blødende rande af det multikulturelle samfund.

Det er, ud fra et menneskelig perspektiv, det synes jeg vi skal holde meget stærkt fast i, helt utilgiveligt.

Det skal stoppes nu.

Det er, helt klart, den siddende regerings opgave. Det er, sådan set, det grundlag Socialdemokraterne er valgt på.

Det er svært, det ved jeg, bare at erkende hvor slemt det står til, er næsten menneskeligt umuligt. Det kræver hår på brystet rent politisk.

Men vi kan ganske enkelt ikke tillade at det her fortsætter, det er altså børn vi snakker om….

G-d g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.