Socialdemokratiets nedtur

i Topnyheder af

Ok, her er den politiske/dybe analyse af hvad der sker lige for tiden mht. Black Lives Matter og den hvirvelvind af islamisme, krænkelsesparathed og åbenlys racisme (fra venstrefløjen) som det har ført med sig.

Det startede med “de fantastiske fire”. Det vil sige Lykketoft, Svend Auken, Nyrup og Ritt Bjerregaard.

De var radikale venstreorienterede Socialdemokrater, som hev S. HELT ud til venstre. Lykketoft, arkitekten bag velfærdsstaten havde endda, sandsynligvis, en direkte kontakt til KGB. Det er da i hvert fald lidt tankevækkende, at Dragsdahl, den journalist som stod for propagandaen for den radikale version af venstrefløjsideologi på Information, og som, sandsynligvis, var direkte styret af KGB var gode venner med Lykketoft.

Det er ikke et endeligt bevis, men den lugter da. Vi ved, at KGB lavede de her “psy ops”, altså forsøgte at påvirke kulturen og det politiske liv som en del af en større anstrengelse for at undergrave Vesten. Det var også det man kaldte Den kolde krig.

Denne radikale venstreorientering hos S. er reelt det det handler om i dag. “De fantastiske fire” er en henvisning til Beatles (det var deres kælenavn), et band der OGSÅ havde mange gustne forbindelser til KGB. “Imagine” er en kommunistisk utopi sang, bestilt og betalt af KGB. Det var derfor John Lennon døde, og Ringo Starr blev forhindret i at udgive mere musik. Det var de vestlige efterretningstjenester som modarbejdede de russiske efterretningstjenester. Altså igen, kold krig.

Nå, men Lykketoft, som desværre ikke blev modarbejdet af de vestlige efterretningstjenester, selvom han jo er vores Oluf Palme, som jo blev myrdet i Sverige (jeg er selvfølgelig imod myrderier af politikere), han har fortsat sin radikale politik, og har først for nyligt mistet magten internt i Socialdemokratiet. Fr. Frederiksen er den første generation efter de fantastiske fire, som, desperat, og desværre med meget lidt held, forsøger at balancere S. ind imod midten igen. Her vil de gerne have hjælp af DF, som jo forsøger det samme.

Men, altså for at rekapitulere. Lykketofts generation af Socialdemokrater forsøgte at gennemgøre den marxistiske revolution i Danmark. Han opbyggede velfærdsstaten (en marxistisk stat), forsøgte at skabe et mediediktatur (DR og resten af den meningsdannende elite), nedbryde den hvide majoritet ved at importere et massivt antal migranter fra Mellemøsten osv.

Radikal, utopisk politik som nu er kulmineret med undertrykkelsen, på den mest bestialske vis af danske børn.

Tak for kaffe Lykketoft, og vi er ikke engang nået til at formulere lidt af en kritik af 68´erne andre steder end off stream. Det er slet ikke nået ind i mainstream, altså måske bortset fra min lille tv kanal.

Set i det lys, så er det efter min mening klart hvad vi skal gøre, for at få tingene på ret køl igen. Vi skal ind imod midten igen. Forsage alle de her sindsyge projekter som Lykketoft havde gang i, og se at få ryddet op.

Det er ubehageligt at erkende, men vores egne børn kræver det. Det synes jeg er helt rimeligt, at vi forholder os til.

Det vil sige, at disse skoler, som “blander kulturer”, men reelt bare er små versioner af det samfund som vi ser beskrevet i bogen “Fluernes herre”, altså en kampplads hvor alle kæmper imod alle, de skal stoppes.

Vi skal støtte den udvikling borgerne selv er i gang med (inklusive politikerne selv), hvor forældrene selv vælger hvilken skole deres børn skal gå i. De fattige skal have hjælp til at finde skoler som passer til dem osv.

Samtidig må vi slå hårdt ned på de skoler som styres af Tyrkiet og andre lande, og som er antidemokratiske i deres essens.

Det er vejen, og derfor dur den siddende undervisningsminister bare ikke. Hun er selv alt for radikal i sit perspektiv, og derfor fortsætter pinen og plagen af vores børn bare.

Igen, jeg er ikke radikal mit perspektiv, jo jeg er Kultur radikal. Det vil sige humanist.

Men jeg er ikke ude på at nogen skal lide tværtimod. Vi skal BESKYTTE vores børn imod Lykketofts radikale marxisme.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.