Den brune og sorte racisme, hvad venter i på venstrefløj?

i Topnyheder af

Vi er ved at nå til enden mht. diskussionen af Black Lives Matter og deres absurde påstande og negative menneskesyn.

Det er godt, at vi har fået racismen på dagsordnen, men sandheden er, at den reelle racisme ikke kommer fra danskerne, heller ikke dem som måske har en anden hudfarve, jeg har selv en anden hudfarve for eksempel, men fra migranter imod danskere.

Vi har just set en horribel video med en stakkels ung dansk dreng, som blev slået på den mest horrible vis af en indvandret tyrk.

Det siger sig selv, at det bare ikke er humant, eller i det hele taget menneskeligt.

Det skal altså stoppes. Her må vi begynde at stille klare krav til venstrefløjen om fokus på den sorte og brune racisme som kommer fra migranter.

Det er muligt, at det er svært for venstrefløjen at vænne sig til, at de skal lede efter racisme andre steder end de tidligere har ledt efter det, men det er nu engang det eneste menneskelige rigtige at slå hårdt og brutalt ned på al form for racisme og umenneskelig adfærd, specielt når det går ud over sagesløse børn.

KOM SÅ venstrefløj, nu vil vi høre hvad i vil gøre ved disse umenneskelige forhold vi ser for danske unge mennesker. Her igen ikke ud fra en racistisk ide, men tværtimod en antiracistisk ide.

Vi SKAL have bekæmpet den sorte og brune racisme, KOM SÅ IND I KAMPEN VENSTREFLØJ, der er børns ve og vel på spil, det burde vel være tilstrækkelig motivation, eller hvad?

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.