Det debile parnas

i Topnyheder af

Så nu virker det som om, at parnasset har gang i at diskutere integration og migration endnu engang.

DR har været fremme med en diskussion af HVORFOR migrationen er så stor en fornøjelse for os danskere (uanset Mohammedkrise og en absurd eksplosion i kriminalitet og sort racisme).

Mads Kastrup, som jeg ellers holder meget af, siger det lige ud; det er befolkningsudskiftning. Der er for få danskere så derfor bliver vi “nødt” til at importere en masse nye borgere, for at fylde hullerne ud.

Mm, ok. Nogengange, så kunne jeg have lyst til, at tvinge parnasset til at læse Machiavelli.

Altså den italienske rennaesance filosof, som, med klarsynet realisme, beskriver hvordan verden nu engang er skruet sammen.

Det er vel, reelt, realpolitikkens bedste tænker.

Han siger det lige ud. Hvis du har en by du har erobret, så kan du ikke regne med, at den vil være dig loyal. Så du ender med enten at udrydde beboerne, eller lave en eller anden foranstaltning for at holde dem nede. På et eller andet tidspunkt, vil du imidlertid skulle bekæmpe et oprør, og du risikerer, at de vinder.

Det er virkeligheden. Hvis man importerer en hoben udlændinge, så er du ikke sikker på, at de bliver danskere. Sandsynligvis bliver de ikke danskere. Så ender det med oprør, som du enten skal holde nede, eller slå dem allesammen ihjel.

For at undgå at stå i sådan en situation, hvor du har med oprør at gøre, eller du skal slå alle migranterne ihjel. Så kunne man overveje, at LADE VÆRE MED at skabe problemet.

Jeg siger det bare, og helt ærligt, uanset at Machiavelli er ret kynisk, så er han spot on når det handler om realpolitik.

Vi har ikke de samme traditioner som USA for at håndtere migranter, hvilket betyder, at de migranter vi får til landet gør oprør, for at få lov til at bestemme over deres eget liv.

Det kan man godt forstå, men det er, alt andet lige, en urimelig situation at sætte danskerne i, fordi parnasset er så debile som de er.

Jeg siger det bare, se nu at få styr på den demokratiske dannelse, inden i uforvarende kaster danskerne ud i alverdens debile eksperimenter, som uafvendeligt ender i en katastrofe.

Det er manglende erkendelse og oplysning, det er DUMHED, og det er såmænd ingen nyhed at det står sådan til i parnasset.

Men denne gang har det, rent ud sagt, katastrofale følger.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.