Tyrkiet truer Danmark, hvad gør vi?

i Topnyheder af

Så har Tyrkiet truet Danmark i forbindelse med en ekspansiv udvidelsespolitik som Erdogan (Tyrkiets præsident) har kørt her efter at han har fået godt greb om magten igen.

EU har, med vanlig inkompetence, forsøgt at appease Erdogan, ved at sælge Danmark til ham. I stedet for at afvise ham (han var godt i gang med at angribe Grækenland), så har man brugt penge på at financiere en politisk kritik at Danmark.

Her udpeges danske folketingspolitikere som islamofober, at hade muslimer og meget andet.

Det meste af det passer ganske enkelt ikke, jeg mener, når man anklager en Radikal politiker for islamofobi, så er der altså ikke meget videnskabelig redelighed i det. Man kan sige meget om de Radikale, men islamofober, det er de ikke. Om noget er de islamofile.

Hvad gør folketinget så i denne situation?

På den ene side, så har Danmark at gøre med en mindre, relativt svag krigsførende nation at gøre, lad os nu bare kalde det ved det egentlige navn; en fjende. På den anden side har de danske politikere nu, igen, afgivet en solid portion af Danmarks nationale selvbestemmelse til et føderalt organ, som samarbejder ret åbenlyst med en fjende som Danmark har.

Jeg ved ikke lige, hvordan det giver mening for Folketinget, men det er nu engang bottom line, om man kan lide det eller ej. EU samarbejder også med andre af Danmarks fjender, og forsøger at hjælpe fjenderne, med at undertrykke og ødelægge Danmark.

Det mest oplagte svar er, at støtte sig op at NATO.

NATO er ikke så bindegal som EU er i denne situation, og er langt mere vestvendt end EU er.

Der er vi stadig i gode hænder med venner som Storbritannien og USA.

Dem savner vi godt nok for tiden.

Så i stedet for, at nikke og bukke for Bruxelles, så mener jeg, at vi skal forsøge at spille det diplomatiske spil som ligger i, at være en lille magt i en spil imellem de store lande.

I stedet for at indordne os under EU (det bliver i øvrigt fr. Mette Frederiksens Waterloo den deal hun har lavet med EU, hvis hun ikke passer på, danskerne hader den af hele deres hjerte), så bør man opgradere samarbejdet med NATO, og forsøge at løse konflikterne den vej.

Det første man bør gøre, i modsvar til Erdogan, er at opruste. Købe nyt gear til politiet, og lad dem gå i gang med opløse den infiltration som Tyrkiet har gang i i Danmark med et netværk af moskeer og så videre.

Så bør man måske også være lidt realistisk med Erdogan, han er en mindre Mellemøstlig magt, som ikke kan røre Danmark reelt. Så er der er ærlig talt ingen grund til, at vi går så højt op i hvad han har af holdninger. Vores problem er EU, som undergraver vores sikkerhed, ved at forsøge at gennemtvinge vores fjenders dagsorden i Danmark.

Så, kig mod NATO, det er den naturlige allierede i denne situation, ignorer Erdogan, lad være med at sende mere autonomi til EU, i det hele taget begræns deres magt, det er på vej til at kollapse, og find sammen med vores venner i den angelsaksiske verden.

Så går det nok det hele, men lad for g-ds skyld være med at fedte Danmark mere end i EU projektet. Det er på vej til at gå op i lys lue, og så er det nok ikke lige det smarteste at stå ved siden af, eller i det hele taget være en del af.

G-g og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.