Højrefløjen ligger i ruiner, er der nogen der siger. For mig at se, så er det i opposition, man kan finde på nye ideer, og pudse de gamle ideer lidt af. Men vi skal være ærlige at sige, at forbindelsen imellem det yderste højre på højrefløjen (Stram Kurs), og det yderste venstre på højrefløjen (Kristendemokraterne) er meget, meget langt fra hinanden, når det handler om værdipolitikken.

Yderligere er meget af den troværdighed som Dansk Folkeparti havde, blevet forbrugt under sidste regering, så det er en noget flosset fløj, vi er vidner til.

Hvordan kan vi forsøge, at finde en løsning på det problem?

Vi kan starte med at finde fælles grund på de politiske emner, som er mest centrale i diskussionen af højrefløjens ideer.

Her tænker jeg selvfølgelig på værdipolitikken, islamkritikken og også nu den kristne mission.

Hvor ligger midten i denne kabale. Jeg mener, på den ene side vil Kristendemokraterne have fuldstændig åbne grænser, på den anden side vil Stram Kurs have smidt alle ud.

For mig at se, så er det væsentligste parameter faktisk ikke siderne i diskussionen, men midten. For hvordan finder midten (Konservative Folkeparti og Venstre) en formidlende rolle imellem de to ekstremer?

De gør det ved at satse på den LIBERALE islamkritik.

I erkendelsen af, at islamkritikken er splintret ud i forskellige underkategorier, så må midten være den liberale kritik, som indeholder en kritik af den POLITISKE del af islam. Hermed giver den mulighed for muslimer som ikke er politiske muslimer til at blive i landet, altimens politiske orienterede muslimer skal ud.

Kan i se hvor jeg vil hen. Det skaber en afbalanceret tilgang til islamkritikken, som kan rumme både Nye Borgerlige og Stram Kurses position såvel som Kristen Demokraternes position.

Altså en nyskabning på højrefløjen.

Her mener jeg, at Venstre kan ramme den balance, hvis man vil.

Det vil give hr. Ellemann-Jensen en platform at stå på.

Yderligere udelukker det ikke et samarbejde hen over midten med mange af de venstreorienterede partier, selv Radikale Venstre anerkender problemet med de inhumane dele af islam.

En fælles platform, men udvidelsesmuligheder til højre og venstre.

Finder Ellemann-Jensen først sådan en solid platform at stå på, så kan han stille og roligt lægge nogle af de andre politiske projekter til rette, herunder en revision af velfærdsstaten, så at DJØFiseringen rulles tilbage (Liberal Alliance), opprioriteringen af familien som grundsten under samfundet, herunder et mere fleksibelt arbejdsmarked og institutionsområde (Kristendemokraterne og Liberal Alliance), et massivt fokus på repatriering (DF, LA, NB og SK) og så begynder der at være et rids af en platform at stå på til næste valg. Kan Jensen så markere sig som en solid politisk konsensusskaber, så begynder det at ligne noget, altså skabe forlig over midten.

Tillige røres der i gryden i disse dage, for at stække den ekstreme venstrefløjs magt over medie, kultur og uddannelsesliv. Deri ligger der også spændende projekter.

Magten svinger naturligt fra venstre til højre og tilbage igen. Men det er når man ikke har magten man kan planlægge næste satsning.

Lige nu handler det om at få ro på bagsmækken, og finde et fælles ståsted.

Det kan vi, hvis vi erkender, at værdipolitikken er blevet langt mere nuanceret, og dermed også finde en fælles ramme, som giver plads til alle.

Til sidst er der EU politikken, som jeg også tror kommer til at røre på sig. Der har jeg altid stået klart som EU modstander, det er ingen hemmelighed. Jeg synes EU er blevet lidt af en kommunistisk 68 højborg med fuld skrald på multikulturen, det er ikke lige min kop the.

Men kunne det ikke være udgangspunkt for en fornyet diskussion af højrefløjens ståsted?

Lad os se at komme i gang med det.

G-d og g-derne bevare Danmark.