Kontrast

i Topnyheder af

Nå, nu er der så kommet et nyt borgerligt medie, oprettet og drevet af de to bloggere Støvring og Anderson. Forsåvidt dygtige bloggere, men de har ikke forstand på særlig meget andet end blogs. Så det bliver interessant at se visionen, og om det rykker. Forsåvidt, vil jeg ønske dem held og lykke.

Der er bare lige et aber dabei. Jeg har lige oprettet et projekt, altså TV Frihed, som er i direkte konkurrence med projekt Kontrast.

Da projektet virker til at have endog stor politisk opbakning og dermed også økonomisk opbakning, så er det bare lige jeg undrer mig. Hvordan kan det være, at det ikke er blevet klappet af med mig?

Jeg mener, jeg arbejder alt hvad jeg kan, for at genskabe blå bloks fremdrift, herunder at forsøge at hjælpe hr. Elleman-Jensen.

Hvorfor i alverden opretter dem som jeg forsøger at støtte så en direkte konkurrent til mit projekt?

Det er altså virkelig irriterende, når vi splitter ressourcerne, så bliver projektet svagere.

Yderligere må jeg sige, at jeg er en lille smule irriteret over, at projektet ikke er blevet clearet med mig. Vi kunne nemt have delt opgaverne ud, jeg mener, jeg arbejder i Nordjylland, langt fra København. Men ikke engang det kan man finde ud af fra ledelsen af Kontrast.

For at ligesom at understrege idiotien, så afviser fr. Merete Riisager fuldstændig min anke. (Riisager er den politisk ansvarlige for projektet).

Jeg har lige brokket mig på hendes facebook, og hun lader som om, at det kan hun da overhovedet ikke tage sig af.

Seriøst, hvor fornærmende er det ikke?

Så, set I det lys, at JEG har været loyal overfor det blå projekt, på trods af, at jeg nemt kunne have hoppet over på Socialdemokraternes side.

Så vil jeg gerne vide, hvad i alverden der foregår.

Skal jeg ikke regne mig selv som en del af blå blok længere, hvor langt ud går afvisningen?

Så, ja spørgsmålet vejrer i vinden, og jeg vil meget gerne have en forklaring på hvad i alverden der foregår.

Tak for kaffe.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.