Bøsser eller klima?

i Topnyheder af

Venstrefløjen har i disse dage glemt, hvad de gik på valg for.

Skal vi ikke lige prøve at huske på det; venstrefløjen gik på valg for at skabe en bedre natur for Danmark.

Det blev ellers sat flot i vandet med Dan Jørgensen som klima minister og en stærk politisk opstilling. Det var før Alternativet gik i opløsning og Coronaen skabte Black Lives Matter og en form for radikalisering af det identitetspolitiske perspektiv.

Men helt ærlig, hvad er vigtigst, at børn kan kalde sig han, han, hunner, basse, bøsse, cis, neutralis in extremis eller at vi skaber en smukkere og mere afbalanceret natur?

Forstå mig ret, jeg har faktisk fuld forståelse for bøssers rettigheder og beskyttelse. Jeg har selv danset samba i mange år, og så er rimelig meget inde i bøssemiljøet, for at sige det på den måde.

Men den kamp bøsser har for at blive beskyttet bliver ikke styrket ved at man lovgiver for at børn kan finde deres egen identitet. Den bliver styrket ved, at mennesker omkring bøsserne anerkender bøssers identitet og svagheder.

Det kræver at folk respekterer bøsser, hvordan i alverden skal de respektere bøsser, hvis bøsser tvinger deres børn til alt muligt?

Respekten fra andre mennesker er netop det bøsser kræver af andre, så skal det altså også gå den anden vej rundt?

Derfor mener jeg, at kampen for a skabe en bedre natur nu engang er vigtigere end at lovgive for at børn kan finde deres kønsidentitet, det skal de nok få lov at bokse med, og giv dem noget space til det, i stedet for at forcere tingene på en dominerende og negativ facon.

Nej, lad os prøve at forstå naturen på dens egne præmisser og skabe nogle bedre rammer for naturen. Men lad os gøre det uden at lovgive negativt og restriktivt, for er det ikke lige præcis det vi synes er mega irriterende at andre gør ved bøsser?

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.