Plan for udrulning af en seriøs, offensiv værnsindsats

i Topnyheder af

Nu virker det som om, at de danske værn endelig er ved at vriste sig fra af RVs forfærdelige og ærlig talt korrupte favntag.

Lad os lige forholde os lidt til, hvad der er grundlaget under et værn i en international verdensklasse.

Det er overholdelse af landets grundlov. Politiet og forsvaret, hvis det opererer på dansk jord er en forlængelse af loven. Opgaven er, at opretholde og styre loven. Altså at folk holder sig fra kriminalitet, lader være med at udøve lovoverskridende handlinger og hvad der ellers er af spændende ting i retsstatens mareridt, som RV har skabt i Danmark.

Hvordan i alverden kan man forvente at nye borgere som lige er kommet til landet overholder landets love, hvis de ikke engang kender lovene? Eller hvordan skal de føle sig i ære for loven, hvis de ikke engang er borgere i samfundet.

Det er dette helt grundlæggende problem som RV har skabt i landet, og som vi skal til at løse.

Retsfølelsen

Hvordan gør vi det?

Vi gør det, ved at forholde os til lovens egentlige ide, hvad er det. Det er retsfølelsen.

At folket føler at retfærdigheden sker fyldest, og det har den ikke været siden RV overtog roret efter og under Seidenfaden.

Siden dengang har loven været ligegyldig for RV.

Det er det vi skal til at lave om på, hvordan gør vi det?

Cyberstrategi

Her vil jeg tillade mig, at henvise til et oplæg jeg har lavet i forbindelse med en spændende udvikling indenfor NATO.

NATO er I gang med at diskutere alliancens strategi og de udfordringer som ligger for NATO.

Jeg har skrevet lidt med en deltager i det som hedder NATOs 2030 udvalg, et udvalg som er sat i vandet af NATOs generalsekretær Thorvald Stoltenberg.

Vi diskuterer Rusland, Kina, islamisme og meget andet.

Mit forslag ang. Islamismen og tacklingen af den muslimske migration har været, at skabe et system som er præcist fremfor generaliserende.

I min bog, er det utrolig vigtigt, at skabe værnsmidler som kun rammer de migranter og islamister som er vandret ind i Europa som reelt skaber kriminalitet i samfundet.

Forudsætningen for denne præcision er gode redskaber til reelt at finde den kriminalitet som mange migranter har bragt med sig.

Her er min ide, at den cyberoprustning som vi er i gang med, for at tackle Kinas forspring indenfor cyber OGSÅ bruges i forhold til islamismens fremdrift i Vesteuropa.

Islamister og kriminelle migranter generelt opererer meget lavteknisk, så en indsats med cyber imod dem burde give de vestlige demokratier et godt redskab i forhold til at tackle dem.

Lad os tage et eksempel. En migrant opretter en radikal moske med en direkte forbindelse til Islamisk stat. Der rejses penge til IS og der sendes hellige krigere til Mellemøsten, eller hvor de sender dem hen.

Her bør et godt og validt cyberforsvar kunne fange IS terroristerne i opløbet og sørge for, at de ikke spreder død og rædsel rundt omkring.

Vi har I Danmark et meget gennemdokumenteret samfund. Så det burde være relativt nemt at finde lovbrydere via de systemer vi har.

Problemet med at bruge cyber imod borgerne er imidlertid, at den ukorrekte brug af dataovervågning kan skabe en situation, hvor lovlydige borgere overvåges. Så cyber skal tages alvorligt, og bruges imod forbryderne, men alle borgeres rettigheder skal respekteres.

Det kan man sørge for at indprogrammere i softwaren ved for eksempel at skabe netværksovervågning. En forbryder opererer sjældent alene, så hans netværk er interessant. Det afgrænser overvågningen til en afgrænset skare, og lægges ikke ud over hele samfundet.

Vores retssamfund skal følge med, så der er ikke frit valg i forhold til cyberovervågelse, men “checks and balances”, altså revision af værnenes brug af cyber, så borgernes rettigheder ikke overskrides, skal oprettes samtidig med et prof. cyberforsvar.

Det skal skrues rigtigt sammen.

Snyd med sociale midler

Men tag for eksempel snyd med offentlige midler. Her burde man skabe en sammenkøring af registre, hvis man har en mistanke om snyd. Det skal bare være en overvågelse som er kontrolleret.

Et af de væsentligste områder som politiet skal i gang med overvåge er SNYD MED SOCIALE MIDLER.

Denne omfattende negative praksis som sker i mange migrant områder skal simpelthen stoppes.

En overskridelse af de regler som er under socialloven, bør følge efter en udvisning. Jeg mener, hvis man er udlænding, og har malket systemet, så er man nok ikke borgermateriale vi vil beholde.

For at genoprette tilliden til systemet, skal politiet sørge for, at social snyd bliver straffet hårdt, og social snyd ikke er muligt at gennemføre.

Det er et must, hvis politiet skal ind i varmen igen.

Snyden med de sociale midler skal simpelthen stoppes.

Hvis det ikke prioriteres, så ryger der altså flere ledende politifolk, det er ganske enkelt uacceptabelt.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.