Ny NATO strategi

i Topnyheder af

Som tidligere skrevet har jeg en form for samarbejde med NATO ang NATOs 2030 råd. Igennem min relation til tænketanken IPOS, har jeg skrevet lidt med det danske medlem af rådet, som jeg forelægger ideer og forsøger at sparre med.

Ideerne bliver en del af rådets diskussion, så det er ikke fordi jeg er officielt medlem af rådet, men jeg fungerer som en del af det intellektuelle bagland bag NATOs meget vigtige udviklingsråd som 2030 rådet er. 2030 rådet er, et af, NATOs intellektuelle flagskibe.

Derfor vil de planer og ideer som jeg præsenterer ikke være ideer og planer som ikke er set på højeste plan. Det er bare lige så de danske værn ved, at der er systemmæssig opbakning bag udviklingsideerne, og de bliver holdt øje med fra højeste sted.

Faktisk er Danmark, med den positiv udvikling som vi inde i sikkerhedsmæssigt et foregangsland indenfor NATO.

Så kan vi komme i gang med en god udvikling, så vil der være mulighed for at vi kan præge NATOs udvikling. Altså laver vi nogle fornuftige løsninger, kan disse løsninger eksporteres til resten af NATO.

Det kunne da være lidt sjovere at være et foregangsland, fremfor den nuværende triste tilstand under RVs ideologiske ledelse.

Det skal være konservativt.

Ok, her er så en videreudvikling på mit bidrag til NATOs 2030 ideologiske og strategiske videreudvikling.

Den primære fordel vi har i Vesten i forhold til islamisme, terrorisme og lignende er vores teknologiske overlegenhed.

Hvor islamisterne er os ideologisk overlegne, forstået på den måde, at de er komplet fanatiske og er parate til at gå i døden for deres ideer, har vi til gengæld bedre tech.

Det betyder, at vi skal satse på vores styrker imod deres svagheder.

Her er cyber selvfølgelig en helt oplagt indsatsområde. Her er de svage og vi er stærke.

Lad mig prøve at gå mere i detalje med planerne.

Indtil videre har cyber været centreret om destruktion af fjendes infrastruktur. Altså hacking, ødelæggelse af atomforskning som i Iran, og generel ødelæggelse af infrastruktur som i Australien.

Med islamismen, er forskellen, at de ikke har de store infrastrukturelle enheder at angribe, de er lowtech. Så en anden strategi er nødvendig imod dem.

Den kommer her.

Vi skal FINDE DEM. Er i med, de skjuler sig rundt omkring, og vi skal finde dem og neutralisere dem. Hvis de er udlændinge i landet skal de efter endt dom udvises.

Hvordan finder vi dem, og dokumenterer deres forbrydelser. Vi BRUGER SØGETEKNOLOGI.

Hvordan fungerer søgeteknologi? Den fungerer ved at sende små edderkopper “spiders” rundt i de teknologiske netværk.

Altså vi har mistanke om, at A er islamist, godt vi undersøger hans dataprint, altså hvad han har efterladt sig i databaserne rundt omkring af spor, og se om der skulle være sket en forbrydelse. Derefter undersøger vi HANS netværk. Hvis der er en blandt hans netværk som er islamist undersøger vi ham, og derefter hans netværk. Hvis der er en i HANS netværk som er islamist undersøger vi hans netværk.

Kan I se det? På den måde undgår vi at undersøge uskyldige mennesker, og vi har pludselig et effektivt undersøgelsesredskab.

Kombineret med den forhøjede fokus på udvisning, kan vi hurtigt komme problemet til livs.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.