Værnsmæssigt paradigmeskifte

i Danmark af

Så er vi ved at være i mål med DISKUSSIONEN af de nye værnsmidler og metoder der skal tages i brug af de danske værn i forbindelse med sikkerhedsapparatets paradigmeskifte.

Med andre ord, et skift fra et RV ideologisk drevet politi, hvor islamkritikere forfølges og islamister aes med håret.

I det nye paradigme accepteres og støttes islamikritikere og islamister bekæmpes indenfor retsstatens rammer.

Her er det meget vigtigt, at en af de helt grundlæggende ændringer indenfor det sikkerhedsmæssige paradigmeskifte er, at loven lægges til grundlag for det politimæssige arbejde. Skredet fra respekten for lov og ret som RV stod for, skal ganske enkelt vendes den anden vej, og respekten for loven skal genindføres som det reelle grundlag under politiets arbejde.

Det vil sige; ingen caponemetoder, chikanerier af islamkritikere uden dommerkendelser, forfølgelse af islamkritikere på den ene eller anden facon. Skal politiet handle, skal det ske på et reelt lovgrundlag.

Hvis man er interesseret i en kriminel, så skal den kriminelle handling føres for en dommer, og vedkommende skal dømmes.

Alt det her snask, for at sige det som det er, som har udviklet sig under RVs ideologiske ledelse skal ganske enkelt stoppe, og det skal stoppe i går. Er det så bøjet i neon og helt klart forstået?

Ingen lovoverskridelser indenfor værnene.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.