Giv fiskerne frihed

i Topnyheder af

Så har jeg endelig lagt interviewet med hr. Gregers Jakobsen, fiskeriformand fra Læsø op på TV frihed. Sikke en tur, helt til Læsø og tilbage igen.

Men lad mig nu forsøge at snakke venstrefløjen lidt op. Hør nu her Venstrefløj, hvordan har i det selv med at blive overvåget konstant. Er det ikke jer, som har Julian Assange som det store forbillede, laver Anonymous hacking og i det hele taget er meget optaget af det frie samfund som Christiania og Thy lejren?

Hvordan ville i selv have det med, at højrefløjen kom og satte kameraer op på hvert gadehjørne på Fristaden?

Hvis i så mener, at det er så vigtigt selv at have en hvis portion frihed, hvordan tror i så at fiskerne, som sejler rundt på havet og nyder deres egen frihed, har det med, at blive overvåget 24/7?

Nej vel, tror i ikke, at det noget som gør fiskerne edderspændt rasende? Noget som gør at de siger NOK er NOK, og råber af deres lungers fulde kraft, at nu gider de altså ikke at være med mere.

Hvordan ville i selv have det, hvis i var i deres situation?

Herudover, så er fiskerne meget åbne overfor samtale og dialog. De vil gerne forsøge at gå dialogens vej. Ja, selvfølgelig er der nogle enkelte brådne kar indimellem. Men grundlæggende, så er de allerfleste fiskere bare almindelige arbejdsmænd, som nu engang har til arbejde at fange fisk.

Fiskerne er åbne for at finde ud af en løsning. Så i stedet for at diskutere hvilket køn der er det mest rigtige lige nu. Var det så ikke en ide, at snakke med fiskerne om at give dem en frihed til at være sig selv på jobbet?

Fiskerne er havets hyrder, de er ikke interesseret i at overfiske eller ødelægge havmiljøet, tværtimod er de kun interesseret i, at det virker sundt og godt.

Så, hvad med at komme lidt i gang med dialogen, finde en demokratisk løsning?

Det ville nu engang være den mest fornuftige måde at få skabt en løsning på problemet.

Kom nu Dan Jørgensen og Mogens Jensen, vi ved i kan, og er dygtige og stærke ministre. Vis os nu, at i også tror, bare en lille smule på frihed.

G-d og g-derne bevare Danmark.

 

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.